Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SITNO BROJI

Prelijepa supruga Frane Lasića pokazala kako uživa u trudnoći

Milena Lasić
Foto: Instagram
1/4
17.09.2020.
u 18:00

Beogradska umjetnica Milena Franina je četvrta supruga, a nedavno je izjavio kako je ona osoba koja mu odgovara u svakom smislu jer je pametna, prelijepa i dobra

Milena Lasić (35), prelijepa supruga hrvatskog glumca i pjevača Frane Lasića (65) u sedmom je mjesecu trudnoće, a kako je nedavno objavila, u studenom će roditi sina. Milena je na Instagramu posljednjih dana objavila nekoliko fotografija na kojima se vidi kako sasvim dobro podnosi trudnoću.

Foto: Instagram screenshot

- Nekada mi je četvrtak bio omiljeni dan za izlazak ,a sada čaša cijeđene kod kuće i na spavanje - napisala je Milena pokraj fotografije. 

Beogradska umjetnica Milena Franina je četvrta supruga, a nedavno je izjavio kako je ona osoba koja mu odgovara u svakom smislu jer je pametna, prelijepa i dobra. 

Milena Lasić
1/6

Podsjetimo, prvi brak sklopio je Majom Nikšić s kojom je dobio sina Janka i bivši supružnici su nakon razvoda ostali prijatelji. Drugi put se oženio s Ljiljanom iz Beograda i taj brak je bio jedan od najkraćih brakova na našoj estradi jer je potrajao tek tri tjedna. Treća supruga mu je bila Živa Stupnik s kojom je dobio dvoje djece; Luku i Linu.

 

Ključne riječi

Komentara 2

DA
damyr26
21:26 17.09.2020.

Mama meni si promijenila pelene ali tati nisi kaže sin.

SJ
Samo ja
19:17 17.09.2020.

Eh Milena ode ti za novcima,a ovaj umire z a cc 5g.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije