Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRILI MEDIJI

Prekršio je sva pravila! Harry je imao Facebook profil koji je sad deaktiviran

Foto: PA/Pixsell
1/8
31.05.2020.
u 16:15

Prema pisanjima britanskih medija, za vrijeme hodanja s bivšom djevojkom Chelsy Davy, princ Harry bio je aktivan na društvenim mrežama.

Iako britanski dvor ima jasna pravila za sve članove kraljevske obitelji pa tako i ono o profilima na društvenim mrežama, princ Harry uspješno je prekršio upravo to još davnih dana. Naime, britanski mediji  su otkrili kako je princ od 2008. do 2012. godine imao aktivan Facebook račun pod pseudonimom Spike Wells, gdje je "Spike" aludiralo na njegov svojedobni nadimak.

1/10

Profil je brojao oko 400 prijatelja, otkriva Mirror, i to većinom onih iz imućnih i glamuroznih krugova Velike Britanije. Premda je račun sada obrisan, zna se kako je tijekom te četiri godine Harry kao svoj rodni grad postavio Maun, Botswana, koji je uostalom uvijek isticao kao jedan od najdražih, a među fotografijama se pojavila i slika njega te tadašnje djevojke Chelsy Davy s kojom je princ hodao 2009. godine.

Ipak, ovo neće zadavati toliko glavobolje koliko činjenica da su nakon nedavnog leta dronova iznad doma Tylera Perryja, gdje odsjedaju u Los Angelesu, Meghan i Harry morali zvati policiju. Sada je stvar otišla korak dalje te su se Sussexi odlučili angažirati privatno osiguranje kako se ne bi ponovile scene tijekom proteklih dana. Podsjetimo,  dronove su primijetili 9., 19., 20., 21. i 25. ožujka te su odmah pozvali policiju. Iako njima najvjerojatnije upravljaju paparazzi koji pokušavaju snimiti poznati par i njihovog jednogodišnjeg sina Archieja, zbog Meghanine prošlosti s prijetnjama smrću, u strahu su kako bi se iza svega mogle kriti i terorističke grupe.Kako su navodno rekli prijateljima, nakon što su pozvali policiju, zbog svega su odlučili unajmiti i zaštitare koje će plaćati svojim novcem, a ne sredstvima kojima im je trebao, prema pisanjima medija, dati princ Charles. Glasnogovornik policije potvrdio je da su 20. ožujka nepoznati sumnjivci upravljali dronom, koji je posljednji put viđen iznad Coldwater Canyona.

1/7

Posljednji put dron je iznad Harryja i Meghan proletio dok su se igrali s Archiejem uz bazen. Osim dronom, paparazzi ih inače prate i automobilima svaki put kad izađu iz svoje vile te im tako prate svaki korak. "Ljudi ih prate svakog dana. Ne žele popustiti pred tom agresivnošću, zaštita njihove obitelji im je najvažnija", rekao je izvor za američki medij. Kad su shvatili da planinari mogu vidjeti u njihov dom, oko njega su brzo podignuli barijere kako bi se zaštitili. Meghan i Harry navodno su nezadovoljni što se nitko ne želi pobrinuti za njihovu sigurnost. Zbog toga ih zasad samo štite zaštitari, koji su već bili u vili kad su se uselili u nju.

Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije