Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPOT

Prekrasne The Blondes su 'Obrnile na valcer'

The Blondes
Foto: Promo
1/4
20.09.2018.
u 17:00

- Sama parola „Obrni na valcer“ tipična je za Istru i Primorje, a govori da kada dođu teški trenuci, treba „obrnut na valcer“ odnosno okrenuti na valcer/šalu,  stoički prihvatiti situaciju  i ne živcirati se previše jer život se i onako sam po sebi dogodi ,ma koliko se mi trudili povlačiti njegove konce - kazala je Kristina Radovčić

Obrni na valcer“ novi je, sedmi po redu singl dua The Blondes, kojeg su predstavile ove godine na 21. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku.

Kao i njihove ostale autorske pjesme i „Obrni na valcer“ je životan i plod je osobnog promišljanja i spoznavanja.  

- Sama parola „Obrni na valcer“ tipična je za Istru i Primorje, a govori da kada dođu teški trenuci, treba „obrnut na valcer“ odnosno okrenuti na valcer/šalu,  stoički prihvatiti situaciju  i ne živcirati se previše jer život se i onako sam po sebi dogodi ,ma koliko se mi trudili povlačiti njegove konce. Možemo bit sigurni u jedno; da će loših perioda, dana, momenata, padova u životu uvijek biti. Ono što možemo je potruditi se dati najbolje od sebe, biti najbolja verzija sebe..i to ne samo na fizičkoj razini, nego na mentalnoj, što je po nama puno veći izazov!" - rekla je Kristina Radovčić o temi koja ju je inspirirala.

Pjesma je pisana na čakavskom dijalektu u koju je utkan i „na,naj,na“, istarsko-primorski etno glazbeni motiv, a u uklapanju električne gitare i autohtonih zvukova pomogao im je aranžer i producent Darko Terlević (The SIIDS, Boris Štok band), mladi riječki glazbenik koji je iz prve ostvario sve njihove zamisli. 

Za promjenu, The Blondes su ovog puta odlučile publici pjesmu predstaviti live snimkom iz Šibenika te official lyric videom kojeg prate fotografije redatelja Ire i Johna iz Rijeke. 

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije