Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goranov Wimbledon

Prekrasna Tatjana Dragović podržala Gorana na premijeri filma

Tatjana Dragović i Goran (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
Autori: dli/VLM, bm/VLM
24.10.2013.
u 22:27

U Zagrebačkom kazalištu lutaka održana je projekcija dokumentarnog filma redatelja Leona Rizmaula "Goranov Wimbledon".

U Zagrebačkom kazalištu lutaka održana je projekcija dokumentarnog filma redatelja Leona Rizmaula "Goranov Wimbledon". Ivaniševiću je podrška bila njegova bivša supruga Tatjana Dragović, koja je stigla u društvu njihove djece, Amber Marije i Emanuela.

Prekrasna Tatjana zablistala je u crnoj haljini. Premijeru filma posjetili su i Marin Čilić s djevojkom Kristinom te Mićo Dušanović.

Nakon projekcije redatelj Leon Rizmaul predstavio je cijelu ekipu koja je stvarala film, a potom je iz publike pozvao i glavnog aktera filma – Gorana Ivaniševića. 

– Hvala ti na filmu, ali zašto si mi morao vratiti Samprasa, sad ću opet deset godina imati more zbog njega! – šalio se Ivanišević pohvalivši 57 minuta koje su i kod njega evocirale jake uspomene na njegovu karijeru. 

Goran je kao ponosni tata spomenuo i svoju djecu, "sada već veliku" Amber Mariju i Emmanuela, koji je rekao: "Dobro, tata, ići ću s tobom u kino, ali je l' imaju tamo kokica" te rekao da, kada je osvajao Wimbledon, oni još "ne da nisu bili tu, nego nisu bili ni u planu". Posebno je zahvalio i Tatjani Dragović: 

– Tatjana, hvala ti za sve što što si mi pomogla u godinama kada mi je bilo najteže – rekao je Goran s pozornice. 

>>Goran Ivanišević i Tatjana Dragović zajedno tulumarili

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije