Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brojni problemi

Prekinula s dečkom nakon samo mjesec dana: Pjevačica se još oporavlja od predoziranja

Demi Lovato
Foto: Press Association/PIXSELL
1/9
29.10.2019.
u 18:00

Demi Lovato još uvijek je u fazi oporavkanakon što se predozirala heroinom, a njezin bivši, Mike Johnson se nada da će dobiti još jednu priliku u budućnosti.

Pjevačica Demi Lovato prekinula je sa zvijezdom američkog realityja 'Bachelorette' Mikeom Johnsonom.

- Ne čuju se više kao ranije, ne viđaju se...sve se brzo rasplinulo, ali ništa se zapravo nije dogodilo, jednostavno su odlučili prekinuti - komentirao je za strane medije izvor blizak paru. Dodaje i da je Demi jedno vrijeme bila zainteresirana za Mikea, ali nije s njim planirala ništa ozbiljno, pogotovo s obzirom na to da je još uvijek u fazi oporavka nakon što se predozirala heroinom.

No, Mike ne odustaje, isti izvor tvrdi da će dobiti drugu šansu i da će se ih sudbina ponovno spojiti u budućnosti. Trenutačno je spreman na to da budu samo prijatelji.

Demi je kao tinejdžerica glumila u filmu “Camp Rock” na Disney Channelu što ju je vinulo u zvijezde. Na turneji s grupom Jonas Brothers 2010. godine udarila je plesačicu i nakon toga završila na rehabilitaciji gdje je otkriveno da ima bipolarni poremećaj.

Borila se i s bulimijom i ovisnošću, a izjavila je da u to vrijeme nije mogla izdržati ni pola sata bez kokaina. Nakon dugo vremena trezvenosti, prošle godine se predozirala i završila u komi iz koje se, nasreću, izvukla. 

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli na snimanju:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije