Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reagirali na glasine

Prekid suradnje ili? Doznali smo što se događa između Severine i novog menadžera

Foto: Instagram, Facebook
1/11
02.03.2020.
u 17:12

Ključe već danima nije naveden kao generalni menadžer na službenoj Facebook stranici pjevačice zbog čega su neki zaključili kako je pukla još jedna poslovna suradnja splitske pjevačice. Za komentar smo upitali i Severinu, ali i Alena Ključea koji su nam otkrili zbog čega je njihova suradnja trenutno 'na čekanju'.

Dva i pol mjeseca  nakon posljednjeg održanog koncerta 'The Magic Tour' u Ljubljani u javnosti su se pojavile informacije kako je Severina prekinula suradnju s menadžerom Alenom Ključeom. Mediji su se danas raspisali o prekidu suradnje koja je započela prije samo sedam mjeseci.  Ključe već danima nije naveden kao generalni menadžer na službenoj Facebook stranici pjevačice zbog čega su neki zaključili kako je pukla još jedna poslovna suradnja splitske pjevačice. Za komentar smo upitali i Severinu, ali i Alena Ključea koji su nam otkrili zbog čega je njihova suradnja trenutno 'na čekanju'.

- Nakon suradnje na doista magičnoj turneji, prepunim arenama, a za koju smo osvojili sve nominacije u zemlji, uzela sam predah i fokusirana sam na privatne stvari. Ključe je veliki profesionalac, što dokazuje i njegova suradnja s najvećim svjetski zvijezdama. Turneju nastavljam u travnju nakon korizme, do tada uživam u svakom trenutku sa svojom obitelji i doista ne mogu shvatiti zašto me uporno netko želi svađati i izmišlja prekide sa suprugom i suradnicima - poručila je Severina.

Vijest o razlazu suradnje iznenadila je i Severininog menadžera. -Upravo sam se čuo sa Severinom, uopće nam nije jasno odakle se pojavljuju ove glasine. Iza nas je velik i sjajno odrađen posao, trenutno smo fokusirani na različite stvari. Severina na privatnu situaciju, a ja nakon zdravstvenog oporavka pripremam Bocelija u Ljubljani i Celine Dion u Areni. Severina turneju nastavlja u travnju - kazao je Ključe.

1/8

Podsjetimo, Severina i Ključe suradnju su započeli u srpnju prošle godine nedugo nakon što se Severina razišla s dugogodišnjim menadžerom Tomislavom Petrovićem.

- Godinama sam bio njezin suradnik, odradio sam nekoliko koncerata, no posljednjih nekoliko mjeseci razgovarali smo i o nadolazećoj regionalnoj turneji. Ona će naravno biti napravljena prema Severininim standardima koji su, ako se prisjetimo prijašnjih turneja, itekako visoki. Slijedom toga dogovorili smo i stalnu suradnju jer riječ je o izvođačici koja ima viziju, koja je profesionalna poput inozemnih zvijezda s kojima radim, a ono što mnogi koji su radili s njom mogu potvrditi, jest da je Severina najbolji čovjek kojeg su upoznali – otkrio je Ključe nedugo nakon što je započeo suradnju sa splitskom pjevačicom. 

Prije Severine Ključe je surađivao i s brojnim domaćim zvijezdama. Svojedobno je bio menadžer Doris Dragović, Ivi Gamulinu Gianniju i Ivani Banfić.

 

Ključne riječi

Komentara 2

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:41 02.03.2020.

Ne možeš vjerovati. Ima li pilota u ovom fake newsu? Glupo. Za to moraš biti školovan.

Avatar stominac
stominac
17:42 02.03.2020.

ah ti frustrirani novinari, željni pažnje!! a nitko ih ne j..e ni za pol p..e ladne vode!!!! nadam se da će ih najpornićka u hrvata i srba tužiti!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije