Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika glumica

Predstavljena knjiga o Eni Begović koju je financirao Dikan

Monografija Ene Begović
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/12
04.11.2013.
u 22:51

Monografija 'Ena' posvećena životu i djelu velike hrvatske kazališne i filmske dive Ene Begović predstavljena je u Histrionskom domu.

Monografija "Ena" posvećena životu i djelu velike hrvatske kazališne i filmske dive Ene Begović predstavljena je u Histrionskom domu.

O liku i djelu pokojne Ene govorili su oni koji su je profesionalno i privatno najbolje poznavali. Posebnost knjizi dali su Enina razmišljanja o životu i umjetnosti. Na promociji su se pojavili glumičini roditelji, njezina sestra Mia te Dikan Radeljak, njegov sin Leo te kći Lana.

Predivna djevojčica iznimnu ljepotu naslijedila je od svoje majke. Izdavanje monografije pokrenuo je Radeljak, a na njoj se radilo više godina, s obzirom na to da je poduzetnik želio da sve bude savršeno, kako Ena i zaslužuje. Osim monografije, predstavljen je i dokumentarni film Jakova Sedlara, nazvan "Ena", a koji je posvećen radu velike dive hrvatskog glumišta.

Ključne riječi

Komentara 8

SI
sikert
09:23 05.11.2013.

Toliko hvalospjeva o Enonoj ljepoti, uspješnosti i glumačkom talentu a novinari niti jednom riječju nisu spomenuli krivca i kaznu koju je odslužio za smrt Eninu. Kao, nesretan splet okolnosti su dovele do smrti, da balavac nije kao maloljetnik sjedao u auto uz blagoslov oca. Kaznio bih obojicu.

M2
meri_22
08:34 05.11.2013.

Ovo je nesto tako dojmljivo,krasno! Nikada necemo zaboraviti Enu,a pogotovo sto njena replika u kceri Lani izrasta u takvu ljepoticu,kao mama :)

OO
onako_ovlaš
09:09 05.11.2013.

Naslov kao da je pokupljen s Indexa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije