Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMJER SVIM ŽENAMA

Predsjednica se emotivnom porukom oprostila od Ivane Popović

kolinda grabar kitarović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
02.01.2017.
u 20:37

Ivana je mnogim ženama bila nadahnuće zbog svoje žestoke borbe s opakom bolesti, pa joj se predsjednica na tome zahvalila.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović trenutno boravi u Americi, no bez obzira na obaveze zna što se događa u domovini, pa se dirljivom porukom na Facebooku oprostila od kiparice i modne dizajnerice Ivane Popović, koja je posljednjeg dana 2016. izgubila bitku s rakom.

Ivana je mnogim ženama bila nadahnuće zbog svoje žestoke borbe s opakom bolesti, pa joj se predsjednica na tome zahvalila.

Njen rad zaslužuje poštovanje

- Ivana Popović bila je jedna od onih osoba čiji rad zaslužuje poštovanje, a još veće poštovanje pobuđuju vrline koje je iskazala hrabro se suočavajući sa zloćudnom bolesti. Zbog bolesti se nije povukla, nego je i drugim ženama pomagala u suočavanju s teškom bolešću i pridonosila osvješćivanju javnosti o važnosti borbe protiv raka dojke. Hvala Vam, Ivana - napisala je Kolinda Grabar-Kitarović na Facebooku.

>>Svojim radovima često je znala šokirati, ali i podsjetiti na onu životnu radost koja nam svima nedostaje

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:40 02.01.2017.

svaka cast predsjednici.

BL
bluescreen
22:59 02.01.2017.

To je naša kraljica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije