Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hloverka Novak-Srzić predvodnica je HTV-ova koncepta, a Mislav Bago vodit će posljednje sučeljavanje kandidata na Novoj TV

Predizborni program: Ana Brdarić o kandidatima sa špice

Ana Brdarić
Foto: Boris Ščitar
1/2
27.11.2009.
u 15:26

Posljednji termin sučeljavanja kandidata 23. prosinca pripao je Novoj TV, a u njihovu programu gledat ćemo i zadnji intervju Stjepana Mesića u njegovu predsjedničkom mandatu.

Tko će se na četiri godine smjestiti u predsjedničku fotelju na Pantovčaku? Saznat ćemo već 27. prosinca kada će Hrvati izabrati svojeg predsjednika, a do tada, baš poput kandidata nabrusile su se i televizijske kuće koje će njihovu predsjedničku utrku pratiti u svojim programima sljedećih nekoliko tjedana.

HTV tako već svakodnevno poslije središnjeg Dnevnika prikazuje dvominutne reportaže o aktivnostima predsjedničkih kandidata, a svi će dobiti i priliku od 30 minuta za predstavljanje svojeg programa u emisiji “Otvoreno”. Gotovo sav predizborni koncept HTV-a na sebe je preuzela Hloverka Novak-Srzić, urednica Informativnog programa, koja će skupa s Branimirom Bilićem voditi i završno sučeljavanje kandidata na HTV-u zakazano za 22. prosinca.

No posljednji termin sučeljavanja kandidata 23. prosinca pripao je Novoj TV, a u njihovu programu gledat ćemo i zadnji intervju Stjepana Mesića u njegovu predsjedničkom mandatu. Predizborni program vodi politički novinar Mislav Bago, a osim posljednjeg sučeljavanja Nova TV priprema i specijale “Predsjednička utrka” koji su na programu 10., 17. i 23. prosinca.

RTL je pripremio emisiju “Predsjednički trg” koja se emitira subotom uživo sa zagrebačke špice, a u kojoj će građani 5., 12. i 19. prosinca moći razgovarati s kandidatima. Voditeljica tih događanja je Ana Brdarić. Tu je naravno i posebna emisija “Noć odluke” u kojoj će se novinari javljati uživo iz stožera izbornih kandidata. A uslijedi li i drugi izborni krug, čeka nas “RTL Duel” dvoje najjačih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije