Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ispuni mi želju'

Pred prepunim Lisinskim Vanna proslavila četvrt stoljeća karijere

Vanna
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/17
20.11.2015.
u 22:40

Veliko finale rasplamsala je sopranistica Valentina Fijačko, a Vanna je uz podršku u publici koju je dobila od Alke Vuice, Gabi Novak, Nataše Janjić i ostalih kolega na slavljeničkom valu

Do posljednjeg mjesta ispunjena zagrebačka dvorana Vatroslav Lisinski razvukla je Vanni osmijeh na lice.  Prišapnula nam je, ipak, da ne bi imala ništa protiv da su u Lisinskom imali još bar jedan slobodan termin da svoje glazbeno slavlje za četvrt stoljeća karijere podijeli s vjernim obožavateljima koji nisu uspjeli ugrabiti kartu za njezin  koncert uz pratnju solističkog zbora zagrebačke filharmonije.

Da sve bude kao po špagi brinuo je maestro Zdravko Šljivac, legendarni "šef" Zvjezdica, a publiku je posebno razgalila upravo pobjednica RTL-ovog showa Mia Negovetić. Praćena ovacijama publike, Vanna je koncertom "Ispuni mi želju" i sebi i publici želju tako doista ispunila nizajući svoje najveće hitove -  Priznajem, Ledeno doba, Kupi mi... pa i interpretacijom Adele zbog kojih najvjernijim obožavateljima nije smetalo ni što sjede i na pozornici.

Veliko finale rasplamsala je sopranistica Valentina Fijačko, a Vanna je u publici podršku dobila i od Alke Vuice, Gabi Novak, Nataše Janjić i ostalih kolega.

E, da je barem više ovakvih koncerata....

>> Zbog Meri Andraković plakale i Vanna i Alka

Komentara 7

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:54 21.11.2015.

kakva karijera? S ET-om? Ne budite smijesni. Imali su doslovno jednu pjesmu koja je uopce primijecena, i to je sve. Ako vec nemamo ( a nazalost zaista vise nemamo) vise pravih zvijezda , zasto pokusavati od ovakvih epizodista umjetno ih stvarati? Ova, rozga, vuckovic, bacic...zvijezde? ne budite smijesni.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
01:24 21.11.2015.

a na koncertu su osim članove uže obitelji Vrdoljak bili klinci iz škola kojima je ovo priznato kao sat muzičkog.... naravno, tamo su bili pod 'mus'.....

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
23:43 20.11.2015.

A kakve li karijere sa jednim pjesmuljkom, stvarno sramota, još jedno zampovsko laprdalo u nizu na kazanu hrvatske sirotinje......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije