Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravila igre

Novu pjesmu posvećuju svim ženama

Bend predstavio novu pjesmu i najavio drugi album
Foto: Mislav Žabarović
05.03.2018.
u 17:07

Radi se o ljubavnoj pjesmi s kojom se svatko može poistovjetiti

Bend Pravila igre je nakon nekoliko tjedana najavljivanja predstavio novu pjesmu. „Kako stvari stoje“ naziv je nove pjesme, a s njom najavljuju i svoj drugi album. Također, ovo je druga pjesma koju objavljuju s novim pjevačem Ivanom Penezićem.

Radi se o ljubavnoj pjesmi s kojom se svatko može poistovjetiti. Osim objavljivanja nove pjesme, snimili su i spot. Snimili su ga u zagrebačkom klubu Opera, a za režiju je bio zadužen poznati redatelj Darijo Radusin. Sve uloge u spotu su dodijeljene ženama. “Snimili smo spot u spotu. Razmišljajući o scenariju koji bi bio odgovarajući za pjesmu došli smo samo do jednog zaključka: moramo snimiti spot. I tako se rodila nesvakidašnja ekranizacija naše nove pjesme. Snimili smo spot u kojem snimamo spot.“ kaže nam Goran Belošević, bubnjar benda.

 

U spotu se pojavljuju mnoge mlade i uspješne djevojke. Glavnu ulogu u spotu ima talentirana mlada glumica, pjevačica i plesačica Martina Ivanković. Također, pojavljuje se i nekoliko popularnih YouTuberica i influencerica kao što su Lorin Nukić i Paula Sikirić te modeli Petra Dabelić, Franka Đaleta i Klaudija Kelemović. Autor glazbe je Miro Buljan, za tekst pjesme zaslužna je Sonja Buljan. Miro Buljan uz dečke iz Pravila igre potpisuje i aranžman pjesme. Njihova pjesma će po prvi put imati regionalnu premijeru najslušanijim radijskim postajama.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
17:54 05.03.2018.

influencerica ...? imaju gripu? ili što?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije