Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROĐENDANSKO SLAVLJE

Prava obiteljska ljubav klana Kardashian

Foto: GOTPAP/Press Association/PIXSELL
1/4
13.10.2018.
u 13:39

Kardashianke slave sve - pa tako i navršenih šest mjeseci Khloine kćeri

Malena True Thompson proslavila je šest mjeseci na rođendanskom slavlju, okružena obitelji.

Khloe Kardashian je na Instagramu podijelila sliku svoje malene koja sjedi na dekici kraj osmomjesečne Stormi, kćeri Kylie Jenner, djece Kim Kardashian Chicaga (8 mjeseci) i Saint (2 godine) i kćeri Roba Kardashiana Dream stare godinu dana.

Na dekici se djeca zabavljaju i oduševljeno jedu različite kolače posute šarenim slatkim mrvicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕 Cousin Cupcake Party!!! 💕 Keeping Up With The Kousins 💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Ostali bratići i sestrične - North, Penelope, Mason, Reign nisu prisustvovali slavlju. 

No Kim Kardashian je na svoj način obilježila „polurođendan“ malene True stavivši na instagram sliku gdje se djevojčica igra s njezinom kćeri North i napisala „obiteljska ljubav“.

Na slici je North u preslatkoj ružičastoj haljinici dok True nosi bijelu haljinu i srebrnu vrpcu u kosi. I sestra Kourtney je proslavila tako da je objavila svoju sliku na kojoj si pokazuje svoj ravni trbuh, a uz sliku je napisala: -Moja mala nećakinja na svijet je došla usred noći. Danas ima šest mjeseci.

Za mamu Khloe ovo je gorko-slatki dan; naime otac njezina djeteta Tristan Thomas ju je varao tijekom trudnoće s najmanje pet žena, no ona mu je nakon poroda sve oprostila i dozvolila mu da se vrati kući.

Pogledajte video: Ovi parovi su ostali prijatelji i nakon razvoda

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije