Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog fotke

Pratitelj napao Veljaču jer nije odala počast Vukovaru, ona mu odmah odgovorila

Foto: Instagram
1/8
19.11.2020.
u 09:43

Jednom pratitelju zasmetalo je što na Dan pada Vukovara i na Dan sjećanja na žrtve Vukovara objavljuje takve fotografije, pa ju je odmah prozvao u komentaru.

Jelena Veljača u srijedu ujutro podijelila je s pratiteljima fotografiju kako bi im pokazala svoju jutarnju rutinu. Podijelila je fotografiju svog psa koji je čuva dok radi jogu.

"Jutarnja vježba uz mog asistenta", napisala je u opisu fotografije na kojoj je pozirala s ljubimcem.

No jednom pratitelju zasmetalo je što ona na Dan pada Vukovara i na Dan sjećanja na žrtve Vukovara objavljuje takve fotografije, pa ju je odmah prozvao u komentaru. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Dan je pada Vukovara. Zašto ne objaviš nešto u vezi s time? Zašto ne govoriš o silovanim majkama i djevojkama, o sinovima koji su nestali i majkama i sestrama koje su mučene? Zašto im ne odaš počast?" upitao ju je, a ona mu je vrlo brzo odgovorila. A čini se i da mu je izbrisala komentar. 

"Jer sam se probudila i napravila praksu, što je posve nepovezano s Vukovarom. Zaboga, zašto ste vi toliko agresivni? To je toliko postalo opasno na internetu. Ako radiš jogu 18. studenoga, onda ne poštuješ silovane žene grada Vukovara, potpuno ludilo", dodala je.

Kasnije je i objavila fotografiju kojom je odala počast Vukovaru, a na njoj njezina kći pali lampione ispred jedne zagrebačke gimnazije u znak sjećanja na poginule.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Danas me kćer pitala jesam li osobno poznavala nekoga tko je poginuo u Vukovaru. Rekla sam da nisam. Rekla mi je da nema veze i da ima ideju: zapalit ćemo onda svijeću za sve", napisala je Jelena uz fotografiju. 

 

Ključne riječi

Komentara 89

Avatar Nilski konj
Nilski konj
10:04 19.11.2020.

Kad nemaš argumenata onda na pitanje odgovaraš protupitanjem i to ne bilo kakvim već: Zašto ste vi toliko agresivni? Inače to je modus operandi nazi feministica kad je sa druge strane muškarac koji te suočava sa argumentima na koje nemaš odgovora. Proglasip ga nasilnikom, a ona glumi žrtvu.

Avatar klopotec
klopotec
10:02 19.11.2020.

.ukara.

DU
Deleted user
09:58 19.11.2020.

Dromfulja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije