Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekskluzivno

Pogledajte kako Lidija Bačić pjeva Cesaricu i Sweet Child o' Mine

Lidija Bačić
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/13
05.10.2018.
u 21:28

U polusatnom specijalu pjevačica će otpjevati novi singl, ali i već poznate pjesme te otkriti o sebi ono o čemu je dosad šutjela.

Za sve čitatelje portala Vecernji.hr Lidija Bačić ima pravi spektakl. Omiljena Splićanka večeras je u studiju Večernjeg lista održala minikoncert. Svi Lidijini obožavatelji, kojih samo na Instagramu ima više od 190 tisuća, imali su priliku uživati u intimnoj glazbenoj večeri s Lidijom.

A za to su imaju itekako dobar razlog jer je Lille uz pratnju na gitari izvela svoje najveće hitove, ali i nekoliko dojmljivih covera. 

VIDEO Pogledajte ekskluzivni koncert Lidije Bačić:

Pikanterije

Među njima je i najnovija pop-balada “Neka ljubav nova” koju potpisuju Branimir Mihaljević i Fayo, ali i brojni drugi zarazni singlovi koji će zasigurno oduševiti mnogobrojne pratitelje. 

S Lidijom smo i razgovarati o spotu za posljednju pjesmu koji je snimila u Rovinju te o nepredviđenim okolnostima koje su joj zadale prave muke na snimanju. Pripremila je Bačić i nekoliko iznenađenja pa možete uživati i u obradama najvećih domaćih i stranih hitova u akustičnoj verziji. 

Zanosna glazbenica u studiju nam je otkrila i neke pikanterije iz privatnog života, ali i sve detalje svog reality projekta Planet Lille Show koji uskoro kreće na njezinu YouTube kanalu.

Planet Lille

Riječ je o izboru mladih glazbenih nada kojima Lidija nastoji dati vjetar u leđa pa će tako pobjednik showa dobiti priliku da se široj javnosti predstavi duetom s popularnom pjevačicom. 

Osim pjesme, pobjednik će dobiti i spot koji će naravno snimiti ni više ni manje nego sa ženom iznimnog stasa i još boljeg glasa. Koncert pratite uživo od 20 sati na portalu Vecernji.hr te putem Facebook-stranice Večernjeg lista i Lidije Bačić. 

 

Ključne riječi

Komentara 37

RI
rikavac
20:26 05.10.2018.

Moze pricat ko sta oce al mala gori. Bolju nju gledat sto je na njoj prirodno sve nego neke Lepe Brene Cece Nede Ukraden

FI
Fisherman
20:24 05.10.2018.

lidija je zakon. odlican glas, seksipil, faca je i impozantna. kome se ne svidja, neka ne gleda i ne slusa i ok. Hebala vas Severina i Maja Suput.

JM
ja-ma
22:30 05.10.2018.

Nisam fan njene glazbe,ali… neka ovo otpjevaju Seve ili Šuputica.Baš bi bilo zanimljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije