Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krajem mjeseca

Prati ga više od 850 tisuća ljudi! Poznati američki reper stiže u Hrvatsku

Foto: Instagram
18.02.2019.
u 21:45

Aaron Dontez Yates osim repanja, bavi se produkcijom, glazbom i poduzetništvom, suvlasnik je izdavačke kuće Strange Music, a njegova glazba pojavljuje se u brojnim filmovima, TV emisijama i video igricama.

 Američki reperi Tech N9ne i Krizz Kaliko nastupit će 28. veljače u Vintage Industrial Baru, što će biti njihov premijerni nastup u Hrvatskoj i regiji, najavio je organizator koncerta Hangtime agency.

Američki reper Aaron Dontez Yates, poznatiji pod imenom Tech N9ne, velika je zvijezda i na društvenim mrežama, a samo na Instagramu prati ga više od 852 tisuće ljudi. Rođen je u Kansas Cityju, a u dosadašnjoj karijeri izdao je 12 studijskih albuma, koji su prodani u više od dva milijuna primjeraka. 

Osim repanja, bavi se produkcijom, glazbom i poduzetništvom, suvlasnik je izdavačke kuće Strange Music, a njegova glazba pojavljuje se u brojnim filmovima, TV emisijama i video igricama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tech N9ne (@therealtechn9ne) on

Tech N9ne će 28. veljače nastupiti zajedno s Krizz Kalikom, a uz svoje najpoznatije hitove predstavit će i aktualni album "Planet" koji je izašao u ožujku 2018., priopćio je Hantime agency.

Krizz Kaliko, pravim imenom Samuel William Christopher, svoju je repersku karijeru počeo u drugoj polovici devedesetih, a suradnja s Tech N9neom traje još iz toga vremena.

Krizz je Tech N9ne-u predložio određene izmjene u jednoj pjesmi, što je ovoga toliko oduševilo da ga je odmah potpisao za svoj Strange Music. Krizz je do sada izbacio šest albuma, a najveći hit mu je pjesma "Unstable".

Prije američkih repera nastupit će srpski reper Smoke Mardeljano, pravog imena Miloš Stojanović. Rodom iz Beograda, Smoke Mardeljano član je Mrak Klana, o njemu je sniman i dokumentarac "Ja repujem", a do sada je više puta nastupao u Zagrebu.

Pogledajte i koje su poznate zvijezde prešle na Islam. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
00:59 19.02.2019.

Vise Seve ima pratitelja.

Avatar dystopia
dystopia
07:41 19.02.2019.

Dolaze i pratitelji?

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
09:21 19.02.2019.

Ko je taj ?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije