Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odabir za pobjedu

PR stručnjak: Na Eurosong trebaju ići Šuput, Celzijus ili časna sestra

Foto: pixsell
1/4
17.05.2019.
u 13:07

Vedran Strukar kaže kako osoba koja predstavlja svoju zemlju mora imati i adekvatnu priču kojom će privući pozornost

PR stručnjak i dobar poznavatelj Eurosonga Vedran Strukar dao je svoj osvrt na Eurosong i na svom Facebooku dao je prijedloge koga bismo trebali poslati sljedeće godine ako želimo postići toliko željeni uspjeh.

Njegovi prijedlozi su sljedeći:
1. Časna sestra Dijana Lončarek 
2. Maja Šuput 
3. Nives Celzijus 
4. Ivo Josipović s nekom plavušom ala Marilyn Monroe....

Obrazložio je i zašto bi navedene osobe bile najbolji izbor:

 

 

"Svi četvero imaju posebnu priču za privući adekvatnu pažnju medijske scene i to mjesecima prije samog natjecanja; uz brzu,
lakopamtljivu i energičnu pjesmu te isti takav scenski nastup. O svemu ostalome je nepotrebno raspravljati!!!" napisao je Strukar.

 

Komentara 7

Avatar antimaterija
antimaterija
14:02 17.05.2019.

Apsolutno potpisujem mišljenje PR stručnjaka uz par dodataka, poneki skandal iz prošlosti ne bi također nimalo škodio a ni neka perverzija, uz sve to pjesma mora biti plesna i brza te slična nekom od ljetnih hitova, ni slučajno tužnjikava i preemotivna već vesela i ne pretjerano pametna, ukoliko se jo može dobiti grotesknost izvođača, uspjeh je garantiran.

SA
SamoMalo
14:24 17.05.2019.

Jel to onaj novinar koji je stvarao karijeru na izmisljanju i navodnom pisanju memoara Nives Celzijus... I sada se prozvao PR strucnjak, pomozi nam Boze.

Avatar salaso
salaso
13:53 17.05.2019.

Na eurosong treba poslat "opću opasnost"......da vide što su pjesme , da te rastresu od peta do tjemena..a ne ove kamilice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije