Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde pjevaju

“Pozvala sam Meštra da pjeva na promociji mojeg novog singla”

Zvijezde pjevaju 4
28.03.2010.
u 19:00

– Nema govora o tome da smo Meštar i ja razočarani zbog ispadanja iz showa. Sve je to samo sjajna zabava, a posebno me veseli što su komentari našeg posljednjeg nastupa bili pozitivni – kazala je Žanamari Lalić

– Nema govora o tome da smo Meštar i ja razočarani zbog ispadanja iz showa. Sve je to samo sjajna zabava, a posebno me veseli što su komentari našeg posljednjeg nastupa bili pozitivni – kazala je Žanamari Lalić, koja je iznimno sretna što je pjevala s tako zanimljivom i dobrom osobom kao što je Davor Meštrović. Bez obzira na to što su pogodili intonaciju i nije bilo “falšanja” kao u prethodne dvije emisije, par je dobio najmanje bodova žirija.

Meštar i Žanamari smatraju da je žiri bio korektan, a jedina zamjerka ide Huseinu Hasanefendiću Husu koji se nije složio da pjesma “Mi plešemo” pripada u rokersku kategoriju.

– Producenti su odobrili pjesmu i mislim da Hus nije trebao biti toliko kritičan glede izbora. Međutim, sada je sve to iza nas, a koliko je Meštar prema meni bio fer najbolje pokazuje to što mi je rekao kako mu je žao što nisam dobila nekog boljeg pjevača jer bih sigurno dalje dogurala – istaknula je Žanamari koja, za razliku od brojnih kritičara, vjeruje u Meštrove glazbene kapacitete pa će ga pozvati da zajedno s njom zapjeva na promociji njezina novog singla.

Komentara 1

ND
natasa_de
12:37 31.03.2010.

Zanamari a da ti jos jednom razmislis da li je to profesija za tebe?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije