Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savršen odgovor

Glumicu nazvali golemom i zastrašujućom, evo što im je odgovorila

Gabourey Sidibe
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
14.01.2014.
u 11:55

Glumica Gabourey Sidibe imala je savršen odgovor svim kritičarima koji su se obrušili na njen izgled na crvenom tepihu Zlatnog globusa.

Glumica Gabourey Sidibe imala je savršen odgovor svim kritičarima koji su se obrušili na njen izgled na crvenom tepihu Zlatnog globusa.

Zvijezda filma "Precious", koja je za Globus 2010. bila nominirana u istoimenoj ulozi, za koju je te godine nagrađena i Oscarom, na dodjelu Zlatnog globusa odjenula je bijelu haljinu u grčkom stilu dizajnera Daniela Musta i Michaela Costella.

No, taj modni izbor pretile glumice, koja kaže da se odlično osjeća u svojoj koži, mnogi su osudili.

"Izgleda kao kondom", "golema je i odvratna", "izgleda poput debelog duha iz Caspera", samo su neki od negativnih komentara koji su preplavili internet tijekom ceremonije dodjele nagrada.

No, Gabourey se nije previše uzbudila zbog toga.

– Svima koji su imali zločeste komentare na moje fotografije na Zlatnom globusu. Sasvim sigurno sam plakala zbog toga u svom privatnom avionu kada sam se vraćala svom poslu iz snova – napisala je 30-godišnja glumica na Twitteru.

Poznata po svom sarkastičnom smislu za humor, Gabourey je i ovog puta pokazala da je previše ne diraju ovakvi komentari.

– Kad sam imala 21 ili 22 godine, odlučila sam da život nije vrijedan života ako nisam sretna sama sa sobom te sam poduzela sve korake kako bih otkrila kako voljeti sebe i imati samopouzdanja – rekla je glumica 2012. godine, iako je priznala da je komentari o težini nekad znaju povrijediti.

Odbila je i savjete o mršavljenju jer, kako kaže, zna da nešto mora napraviti u vezi s tim, ali to će biti pod njenim uvjetima.

Komentara 1

MA
mare0801
17:03 15.01.2014.

svaka čast na duhovitosti i samopouzdanju,ali zabrinjavajuće izgleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije