Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NICKI MINAJ

Poznatoj reperici ispale grudi usred nastupa

Nicki Minaj
Foto: Reuters
1/3
03.09.2018.
u 15:45

Kada je shvatila da su svi sasvim lijepo mogli vidjeti njeno poprsje, Nicki je grudi prekrila rukama, a zatim ih je vratila nazad u haljinu.

Reperica Nicki Minaj ponovno je na naslovnicama svih svjetskih tabloida zbog "nezgode" koja joj se dogodila na festivalu "Made In America" u Philadelphiji.

Energična Nicki obukla je usku haljinu, a dok je plesala iz dekoltea su joj ispale grudi. 

Kada je shvatila da su svi sasvim lijepo mogli vidjeti njeno poprsje, Nicki je grudi prekrila rukama, a zatim ih je vratila nazad u haljinu.

Mnogi su uvjereni kako je karizmatična reperica ovo napravila namjerno, budući da se priča kako joj se ulaznice za turneju s reperom Futureom jako slabo prodaju. 

Pogledajte video: Najveće hrvatske zavodnice

 

Ključne riječi

Komentara 14

SI
sikic.ive
17:09 03.09.2018.

Ovo je slučajno koliko i večernjakovi pro srpski članci

SJ
Samo ja
16:10 03.09.2018.

sad ce nase Sevke i ostale da izbace slucajno aaaa

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:17 03.09.2018.

Nisu joj ispale grudi nego sise, po Anicu "parni organ na grudima zene"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije