Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 - peci!

Poznatima u borbi za titulu najboljeg slastičara pomažu prijatelji, djeca, supružnici

Foto: RTL
1/10
10.12.2017.
u 21:30

Odmah nakon slane dolazi i slatka varijanta popularnog showa RTL-a. Osam parova okušat će se i u spravljanju modernijih, trendi slastica poput tartova, muffina...

U ponedjeljak, 11. prosinca, od 21.40 počinje njegov slatki nastavak showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!" 

RTL-ovo specijalno izdanje emisije “Tri, dva, jedan - peci!” zamišljeno je kao savršena slatičarska priprava gledatelja za božićne blagdane, kada slatkom trpezom dominiraju tradicionalni keksi, medenjaci, savijače od oraha i maka... Naši natjecatelji, osam parova, okušat će se i u spravljanju modernijih, trendi slastica poput tartova, muffina...

No to nije jedina posebnost ovogodišnjeg izdanja emisije. Za razliku od prijašnih sezona, slatka jela ovaj će put spravljati natjecatelji poznati domaćoj javnosti. Među njima su glumci Petar Ćiritović i Borko Perić, Ornela Vištica s prijateljicom Josipom Bortiek Klobučar, Barbara Nola s kćeri Marom te Nela Kocsis s prijateljicom i poduzetnicom Snježanom Mehun, dok ostale parove čine pjevačica Ivana Banfić i njezin prijatelj i plesač Tomislav Tržan, pjevači Kim Verson i Bojan Jambrošić, Žanamari Perčić i njezin suprug Mario te Maja Bajamić s prijateljem Leom Pavlačićem.

Osam tandema ocjenjivat će svima dobro znani chef Tomislav Špiček te Ana Marcelić, jedna od omiljenih zagrebačkih slastičarki koja već godinama sladokusce oduševljava svojim tortama i kolačima. Natjecatelje će kroz specijalno izdanje shova voditi Antonija Blaće. Iako su sudionici poznate osobe, pravila natjecanja ostaju ista – slastičari amateri mogu dati oduška svojoj kreativnosti u pripremi zadanih recepata, ali i dokazati koliko su iskustveno i tehnički potkovani u izazovima koji pobjedničkom paru donose novčanu nagradu od 25.000 kuna.

S obzirom na to da je prosinac vrijeme darivanja i pomaganja  najpotrebitijima, ovo specijalno izdanje ujedno je humanitarnog karaktera. Pobjednički će par osvojeni novac donirati udruzi “RTL pomaže djeci”, koja ove godine slavi deset godina postojanja.

1/6

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije