Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nećete mi prijetiti'

Poznati youtuber nakon nedavnog skandala objavio sliku na kojoj je gol

Foto: Instagram
1/3
25.08.2019.
u 12:51

James Charles izgubio je puno pratitelja nakon što je njegova prijateljica objavila mnoge njegove tajne, a onda mu je hakiran i Twitter i prijetili su mu objavom fotografija na kojima je gol.

James Charles, poznati je beauty influencer koji je na YouTubu imao čak 17 milijuna pratitelja.

Njegova popularnost je naglo pala nakon što je njegova prijateljica Tati Westbrook u videu objavila sve njegove tajne i zbog toga je Charles izgubio veliki broj pratitelja.

Ubrzo mu je hakiran i Twitter profil i dobio je prijetnju kako će na internetu biti objavljene fotografije na kojima je gol.

– Bok, vratili su mi moj Twitter račun, ali za slučaj da me žele opet hakirati ovo je moja jedina fotografija na kojoj sam gol – napisao je James i objavio fotografiju na kojoj je u kadi gol. 

 

 

Poručio je svima i da mu ne mogu više prijetiti i rekao im je: Nađite si život. 

Ključne riječi

Komentara 1

BU
busbus59
16:22 25.08.2019.

Kaj nas cate pr sa ovim peškom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije