Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio podršku mnogih

Poznati voditelj posvojit će dijete: 'Nemam tremu i veselim se što ću biti tata'

Boris i Ana-Mari Mišević
Foto: Privatni album
1/3
10.07.2019.
u 23:17

"Ana-Mari i ja smo objavili to na Facebooku jer želimo totalno demistificirati postupak kako bismo ohrabrili druge ljude da se odvaže na isto i pomognu nekom djetetu. A iz svakodnevnih vijesti svi vidimo da puno djece treba pomoć"

Poznati televizijski voditelj i novinar Boris Mišević objavio je kako je sa suprugom Ana-Mari pokrenuo proces posvajanja djeteta te da su završili Školu za posvojitelje.

- Školica za posvojitelje gotova. Dobili smo diplomu. Skoro dva mjeseca je trajalo. Testovi u Centru za socijalnu skrb skoro gotovi. Pa da vidimo koliko će nam trebati vremena dok ne popunimo obitelj novim malim članom illi članovima! - napisao je RTL-ov voditelj na Facebooku te dobio podršku mnogih.

Mišević je za Index.hr objasnio zašto je s ovim informacijama izašao u javnost.

- Ana-Mari i ja smo objavili to na Facebooku jer želimo totalno demistificirati postupak kako bismo ohrabrili druge ljude da se odvaže na isto i pomognu nekom djetetu. A iz svakodnevnih vijesti svi vidimo da puno djece treba pomoć. Podrška nas je pozitivno šokirala jer smo zasuti s tolikom količinom emocija čak i od ljudi koje uopće ne poznajemo. Ovom prilikom se zahvaljujemo svima još jednom - rekao je Mišević.

- Nemam tremu i veselim se što ću biti tata - dodao je Mišević.

Pogledajte video o poznatim Hrvatima koji javno svjedoče vjeru:

Rekao je da je spreman na sve birokratske zamke, ali i otkrio kako prvi dio postupka ide prilično brzo.

Komentara 5

Avatar rubinet
rubinet
10:20 11.07.2019.

Bravo .Plemenito.

VO
vorda400
07:08 11.07.2019.

Jedno dijete čeka bolja budućnost samo naprijed čestitam

BO
borisivezic
06:50 11.07.2019.

poznat mi je taj osjećaj,bravo,samo naprijed,činite veliku stvar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije