Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj od Olivera

Toni: Volio sam te moj morski vuče! Franka: Ništa više neće biti isto

Lana, Toni i Doris
Foto: PIXSELL
1/6
29.07.2018.
u 09:50

Mnogi poznati na društvenim mrežama iskazuju žaljenje zbog gubitka jednog od naših najvećih glazbenih umjetnika

Nakon godinu dana borbe s rakom, u 71. godini napustio nas je Oliver Dragojević. Iza sebe je ostavio ožalošćenu suprugu Vesnu, s kojom je bio 44 godine u braku, sina Dina i blizance Damira i Davora, a i sve ostale koji su izuzetno cijenili njegov rad.

Mnogi poznati na društvenim mrežama iskazuju žaljenje zbog gubitka jednog od naših najvećih glazbenih umjetnika.

'Hvala ti morski vuče za svaki stih.. Sigurna sam da te nikad nećemo zaboraviti...' napisala je Doris Pinčić.

 

Franka Batelić, sada Ćorluka, kaže da 'nikad više neće biti isto' i zahvaljuje mu na doprinosu koji je ostavio hrvatskoj glazbenoj sceni.

 

'Ovo je zasigurno najveći gubitak u povijesti hrvatske glazbe' kaže Lana Mihić (Klingor) u svojoj Facebook objavi.

I Toni Cetinski izražava tugu i bol zbog Oliverova odlaska te mu poručuje 'Molim te još samo jedno. Poljubi mi Tošu i zapjevajte jednu za sva vremena'.

 

'Nikoga nisam voljela i poštovala kao njega, nikoga nisam slušala toliko kad sam bila tužna i sretna, na ničije koncerte nisam voljela i htjela ići kao na njegove' izražava sućut Lana Jurčević podsjećajući da Oliver nikada neće biti zaboravljen.

 

‘Ako nas tužne jutrom probude’... rekao je On i dogodilo se baš jutros. I svakom od nas će jednoga dana doći kraj i jedino će biti važno što smo učinili za druge i kakav trag smo ostavili iza sebe. A ovaj čovjek, Oliver Dragojević, Gospodin i veliki Glazbenik, za mene, a i za mnoge JEDAN JEDINI, iza sebe ostavio je najljepše pjesme, obilježio toliko mladosti, ljubavi, starosti, toliko trenutaka u životima ljudi i tako ostao zapisan u našim srcima ZAUVIJEK. Nikoga nisam voljela i poštovala kao njega, nikoga nisam slušala toliko kad sam bila tužna i sretna, na ničije koncerte nisam voljela i htjela ići kao na njegove. Znate sve... Moja sućut njegovoj obitelji od srca, naš Oliver nikada neće biti zaboravljen, u to sam sigurna 🙏🏻 HVALA VAM ZA SVE OLIVERE ❤️❤️❤️❤️ Ako želite, napišite vama najdraži stih Oliverove pjesme u komentar... 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lana_jurcevic)

 

'Sada si ”trag u beskraju”' napisao je glumac Enis Bešlagić.

 

'Srce mi se lomi!' piše Marko Tolja objavljujući njihovu zajedničku fotografiju snimljenu kada su pjevali na 'Royal Albert Hallu'.

 

Srce mi se lomi! 💔 Otišao je najveći. Otišao je onaj od koga sam sve naučio, kojeg sam najviše volio, kojemu sam se najviše divio. Nikad te neću zaboravit! Nitko te nikad neće zaboravit. Bio si moj uzor, kolega i frend. Jer takav si bio - neposredan. Najveći, a najskormniji. I ne znam više što da napišem jer svaka riječ je premalo i ne može opisati kako se danas osjećam. Pa eto, možda najbolje stati. Kažu da slika govori 1000 riječi. Evo tri koje su me obilježile za cijeli život: 1. Prvi put kad sam te upoznao kao klinac (na nekom tvom, tresao sam se ko šiba), 2. Najljepši trenutak u mojoj karijeri (pjevati s tobom u Royal Albert Hallu - ni danas si ne mogu objasniti koliko je to bilo veličanstveno za mene), 3. Naša zadnja zajednička fotka. Hvala ti na svemu! Hvala što si me prihvatio u svoj krug, na svim lijepim riječima i gestama potpore. Zbog tebe se bavim glazbom, zbog tebe sam glazbeno to što jesam! Volim te Stari! ❤️😔

Objavu dijeli Marko Tolja (@marko.tolja)

 

 'Nikada neću zaboraviti Tvoj koncert u Lisinskom, tamo negdje 1980-ih, kada su ti dojavili da sam u publici, a Ti si me pozvao na pozornicu, te smo spontano i neplanirano otpjevali „Help me make it through the night“ i „Proud Mary“' prisjeća se Radojka Šverko.

 

Pogođena je i pjevačica Vana zbog Oliverovog odlaska napominjući da možemo biti sretni što imamo velikog pjevača kao što je bio Oliver Dragojević 'da smo osjetili sve o čemu pjeva, da smo razumjeli svaku riječ i da je ovo podneblje učinio lakše shvatljivim zbog svog glasa kao vodiča, glasa tumača naše duše' napisala je.

 

'Uz tvoj glas, svaka mi je tuga bila toplija, i svaka me bol nekako lipše bolila' emotivan je bio i Goran Karan u opisu objave njihove zajedničke pjesme 'Trag od jubavi'.

Komentara 9

DO
don05
10:38 29.07.2018.

Počivao u miru.....

Avatar Trpimir
Trpimir
10:43 29.07.2018.

Hvala Ti Oliver. Najbolji. Gubitak ogroman, nepremostiv.

PU
Pukovnik
10:17 29.07.2018.

Što reći? Hvala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije