Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI ZAOBLJENJE

Poznati reper pokrenuo kampanju kako bi dokazao da je Zemlja ravna!?

B.O.B.
Foto: Promo
1/3
26.09.2017.
u 17:03

Na stranici GoFundMe pokrenuo je kampanju "Show Bob The Curve" (Pokažite Bobu zaobljenje), a namjera mu je prikupiti 200 tisuća dolara. Dosad ih je skupio 700.

U svijetu danas ima sve više ljudi koji imaju suludu ideju kako je zemlja ravna. Jedan od njih je i poznati američki reper B.O.B., koji namjerava s istomišljenicima na internetu putem crowd-funding kampanje prikupiti sredstava za lansiranje satelita, kojim bi dokazao da je u pravu.

B.O.B., pravim imenom Bobby Ray Simmons Jr, najpozantiji je po velikom hitu "Nothin' On You" s Brunom Marsom.

Vjeruje kako NASA čuva "rubove Zemlje", braneći ljudima prilaz.

Na stranici GoFundMe pokrenuo je kampanju "Show Bob The Curve" (Pokažite Bobu zaobljenje), a namjera mu je prikupiti 200 tisuća dolara. Dosad ih je skupio 700.

Inače, nije ovo prvi put da se Bo.B javlja u javnosti i "traži zaobljenje". Lani je tako objavio fotografiju na kojoj se u pozadini vide dva grada.

 

- Ovi gradovi udaljeni su 16 milja. Gdje je Zemljino zaobljenje? Molim vas objasnite ovo - napisao je B.O.B., a odgovorio mu je nitko drugi nego jedan od najpoznatijih svjetskih astrofizičara Neil DeGrasse Tyson.

 

- Zemljino zaobljenje blokira 150 stopa (46 metara) na Manhattanu. A zgrade u Midtownu na Manhattanu su puuuno više od toga - napisao je Tyson.

Zanimljivo je da je među onima koji su donirali novac bilo i onih koji podržavaju repera, ali i onih koji su uplatili pet dolara kako bi mu dokazali da je u krivu.

Komentara 13

ME
Menjik
17:14 26.09.2017.

Pametan reper uzima novac od glupih ljudi.

GD
Gospon Drug
19:00 26.09.2017.

Zemlja je okrugla kao i svi ostali planeti osim Marsa s kojeg su ovakvi pali na glavu.

IL
ildefonsa
17:34 26.09.2017.

U Hrvatskoj će naći dobar broj poklonika,"utunelu" već čeka red za uplatu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije