Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolestan

Poznati pjevač bori se za život u bolnici u Tuzli

Foto: Youtube Screenshot
1/3
23.10.2017.
u 17:40

Sinan Sakić teško je bolestan i trenutačno je u bolnici u Tuzli, a njegova supruga zamolila je sve obožavatelje da mole za njegovo zdravlje.

Poznati pjevač pop-folk glazbe Sinan Siki Sakić teško je bolestan, a za njegovo teško zdravstveno stanje javnost je doznala nakon što je njegova supruga objavila post o Sinanovu zdravlju.

– Dragi moji, moram vas obavijestiti da je Sakić u teškoj i po život opasnoj situaciji. Profesor Nermin Salkić i konzilij od 12 liječnika
 s UKC- a Tuzla brinu o njemu. Nadam se da ćete se moliti za njegovo zdravlje – napisala je supruga Sabina u statusu na Facebooku. 

 

 

Pjevač je zbog jetrene encefalopatije sada na odjelu intenzivne njege, a obožavatelji su u komentarima Sakićevoj supruzi napisali kako misle na njega i žele mu brz oporavak.

1/11

Komentara 39

NA
narcis660
23:00 23.10.2017.

Sinan Sakic narodnjak romskog podrijetla ima cak covijek i dobroh starih pjesama.Specificnog glasa ali naravno o ukusima se neraspravlja.Tko je slusao narodnjake prije puno puno godina zna o cemu pricam.Danas je sve turbo folk.sund i sramota.Bilo kako bilo ljudski je pozeljeti brz oporavak Sretno covjece.

PR
prajdali100
18:05 23.10.2017.

Nedaj se Sinane. Čokalj dobre rakije liječi sve bole.....

HO
homofob
20:31 23.10.2017.

Ako je nesto opasnije od cira na straznjici onda je to smrtonosno na Balkanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije