Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burna veza

Poznati par više nije zajedno, nikako se nisu mogli složiti oko jednoga

Foto: DPA/Pixsell
1/3
20.07.2018.
u 09:27

Miley Cyrus i Liam Hemsworth navodno su otkazali vjenčanje i više nisu zajedno. Pjevačica navodno nije spremna imati djecu, dok glumac to silno želi.

Pjevačica Miley Cyrus i glumac Liam Hemsworth ponovno su prekinuli.

Bivši par, koji je prekinuo 2013. godine i pomirio se dvije godine poslije, naišao je na probleme zbog idućeg važnog koraka u njihovoj vezi.

“Liam želi djecu i ne želi više čekati, ali Miley nije spremna. Slomila mu je srce”, rekao je izvor blizak glumcu za magazin OK! Australia.

Prijatelji i obitelj upozorili su već ranije Liama kako Miley nije spremna na brak, a to je i sama potvrdila izjavom u jednom intervju prošle godine kada je rekla da se ne vidi u braku.

Par se nije oglasio o prekidu i trenutno nisu zajedno, Miley je s roditeljima, a Liam u rodnoj Australiji. 

1/12
Ključne riječi

Komentara 1

GV
golub Vaso
11:02 20.07.2018.

Miley ima na Instagramu 76 milijuna pratitelja i nijedan post LoL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije