Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odselila se

Poznati par pred razvodom teškim 3,4 milijarde kuna?

Foto: Reuters/Pixsell
1/7
24.01.2019.
u 14:02

Amal je s djecom preselila u vilu na Sardiniju nakon velike svađe s Clooneyjem.

Amal i George Clooney pred razvodom su, piše The Mirror i navodi kako bi, u slučaju da je ova informacija točna, ovaj razvod mogao biti težak oko 3,4 milijarde kuna.

Službene potvrde za ovaj razvod još nema, ali navodno su se glumac i odvjetnica toliko žestoko posvađali da je ona uzela njihove blizance i otišla u vilu na Sardiniji te ne odgovara na Clooneyjeve pozive i poruke.

Glumac joj šalje poruke jer želi vidjeti djecu, a Amal mu je na to samo odgovorila da ih može vidjeti, ali da će spavati u kući za goste. Par se zadnji put u javnosti pojavio početkom prosinca na dodjeli nagrade udruženja dopisnika Ujedinjenih naroda i djelovali su kao skladan i sretan bračni par. 

Pogledajte koji razvodi poznatih parova su šokirali javnost u 2018. godini

Komentara 27

DU
Deleted user
14:14 24.01.2019.

Baš lijepo da je i njihova valuta kuna a ne samo naša.......

SE
serđo12
15:05 24.01.2019.

Pametan je Američki glumac kad štedi u kunama,zato nam je valuta jaka,a mi bi euro?!

PE
peugeot
16:16 24.01.2019.

Oprostite, cija je vila u Sardiniji gdje je gospodja pobjegla s dvoje djece?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije