Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadio kombinacijom

Poznati nogometaš pozirao sa Chanel torbicom i Gucci šlapicama, navijači mu se ne prestaju rugati

Foto: Instagram/ domcalvertlewin
1/4
21.07.2021.
u 22:00

Engleski nogometni reprezentativac i igrač Evertona Dominic Calvert- Lewin  postao je hit na društvenim mrežama zbog modne kombinacije u kojoj je pozirao za Instagram.

Engleski nogometni reprezentativac i igrač Evertona Dominic Calvert- Lewin  postao je hit na društvenim mrežama zbog modne kombinacije u kojoj je pozirao za Instagram.

Dominic je pozirao u bijelom odijelu i popularnim Gucci šlapicama koje su podijelile mišljenja, a isti model nose mnogobrojne nogometne zvijezde. Cijelu kombinaciju upotpunio je sunčanim naočala i nakitom, a najviše pozornosti je ukrala minijaturna Chanel torbica.

Foto: Instagram/ domcalvertlewin

Komentari ispod objave su podijeljeni, i dok neki smatraju da je kombinacija promašaj, drugi pak nogometaša nazivaju modnom ikonom. 

"Stari, što je ovo?", "Izgleda da novac ne kupuje stil", "Užas".

"Goriš", "Nogometaš s najviše smisla za modu", "Odlična kombinacija", samo su neki od komentara.

Inače nogometaš je poznat po svojem istančanom ukusu za modu, pa na Instagramu često pozira u modernim kombinacijama koje privlače pažnju, pa ne čudi što je ova fotografija preplavila društvene mreže.

 

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno - sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

Komentara 1

VL
vlaser
08:45 26.07.2021.

odijelo so-so ali taska i nanule to je pravi FEDERSKI stil

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije