Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKADEMIJA ODLUČILA

Poznati komičar novi je voditelj dodjele Oscara

Jimmy Kimmel
Foto: Reuters
1/3
06.12.2016.
u 15:21

Komičar Jimmy Kimmel (49) bit će voditelj 89. po redu dodjele nagrade Oscar, u veljači iduće godine. Kimmel je voditelj ABC-jevog popularnog showa "Jimmy Kimmel Live!", a ovo će mu biti prvi put da vodi dodjelu najprestižnije filmske nagrade.

Ako je zezancija, osveta će biti slatka

- Istina je, vodit ću dodjelu Oscara. Ovo nije zezancija. A ako jest, moja osveta Akademiji bit će strašna i slatka - objavio je Kimmel na Twitteru.

Kasnije su vijest potvrdili i producenti dodjele koji su istaknuli kako je presudila Jimmyjeva sposobnost povezivanja s publikom. Prošlogodišnju dodjelu Oscara vodio je Chris Rock, a u Americi je gledalo 34,8 milinuja ljudi, što je najmanje u zadnjih osam godina.

>>Video s vukom je lažan: Komičar još jednom prevario cijeli svijet!

Ključne riječi

Komentara 1

NI
NijeBitno2
15:33 06.12.2016.

Voditelj* ne komicar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije