Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROMANTIČAN PROVOD

Poznati Hrvati otkrili su nam najljepše uspomene vezane za Valentinovo

14.02.2019.
u 07:00

Ruže, večere i pokloni iznenađenja postali su neizostavan dio tog za mnoge precijenjenog dana jer postoje romantični trenuci koji se zauvijek urežu u pamćenje, a neke od njih s nama su podijelila i naša poznata lica.

Bili zaljubljeni ili ne, baš svi na Valentinovo priželjkuju neki znak pažnje. Vječni romantici Dan zaljubljenih posebno planiraju i obilježavaju, no većini je taj dan ipak samo komercijalni praznik. No ruže, večere i pokloni iznenađenja postali su neizostavan dio tog za mnoge precijenjenog dana jer postoje romantični trenuci koji se zauvijek urežu u pamćenje, a neke od njih s nama su podijelila i naša poznata lica.

Romantičan provod

Pjevačica Žanamari Perčić sa svojim je suprugom obilježila Valentinovo nešto ranije, i to vikend provodom u Dubrovniku. Bilo je ovo prvo putovanje supružnika bez dvogodišnje kćeri Gabriele. – Bilo nam je odlično. Makiju je ovo bio prvi posjet Dubrovniku, a ja sam tamo studirala, mama mi je iz Dubrovnika i roditelji su mi se upoznali upravo tamo tako da mi je taj grad baš prirastao srcu. Rezervirali smo običnu sobu, a na kraju smo bili toliko očarani da smo uzeli predsjednički apartman s jacuzzijem – otkrila nam je Žanamari. 
Glumica Barbara Vicković također je jedna od onih koji nisu opterećeni time da im najromantičniji dan u godini bude baš 14. veljače. Ipak, njezino prvo “službeno” Valentinovo događaj je koji će pamtiti do kraja života i uvijek ga rado prepričava. Naime, kada je imala devet godina nije još ni znala da je 14. veljače obilježava dan svetog Valentina, no tog je dana na kućnu adresu dobila crveno pismo u ručno rađenoj omotnici. U njemu je samo pisalo I, oznaka za srce i you, odnosno netko joj je na engleskom želio poručiti da je voli. Nažalost, nikada nije doznala tko je bio njezin tajni obožavatelj, no kaže je da nijedan poslije nije uspio nadmašiti oduševljenje koje je tada osjećala. 



Supruge kao inspiracija

I Jole je jedan od onih koji ističu da mu je Valentinovo svaki dan, i to već 13 godina otkako je u braku s predivnom suprugom Anom zbog koje je promijenio stare navike. – Ona je uvela puno promjena u moj život. Kad sam vodio momački život i svirao po cijeloj Hrvatskoj, s dečkima sam znao otići u provod za Valentinovo. To više nije slučaj – smije se Jole i priznaje da svoju suprugu često iznenadi buketom ruža u krevetu. 
A romantike nakon gotovo četiri desetljeća ljubavi ne nedostaje ni u braku Mate Bulića i njegove supruge Zdravke. Bez obzira na to je li na putu ili kod kuće, svojoj supruzi uvijek pokloni buket ruža i napiše lijepu poruku koja je svake godine drugog sadržaja. – Nas dvoje zajedno smo 39 godina, od čega 36 u braku. Podarila mi je predivne kćeri i moja je inspiracija te zaslužuje svu moju pažnju u životu – kaže pjevač.

Za razliku od Bulića, dizajnerica Matija Vuica nema običaj obilježavati Valentinovo, no jedno iznenađenje partnera Jurice Popovića pamtit će zauvijek. Naime, dizajnerici je velika želja bila posjetiti NP Krka, a upravo tu želju Jurica joj je ispunio na Dan zaljubljenih. – Probudila sam se kada je zaustavio auto. Mislila sam da smo brzo došli u Metković, a zapravo smo bili na ulazu u Nacionalni park. Da iznenađenje bude još veće, Jure je u prtljažniku imao i buket ruža – prisjetila se Matija. 

Pogledajte video: Ovi parovi su ostali prijatelji i nakon razvoda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije