Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sajam vjenčanja

Pjevači zablistali na dobrotvornoj reviji: 'Ne razmišljamo još o vjenčanju'

Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/19
04.02.2019.
u 08:00

Više od 200 izlagača predstavilo se na najvećem sajmu vjenčane tematike u regiji, tijekom kojeg je i održana dobrotvorna gala revija

Protekli vikend u Zagrebu bio je u znaku vjenčanja. U prostranoj dvorani Arene Zagreb održan je 21. Sajam vjenčanja, najveća manifestacija takve tematike u regiji s više od 200 izlagača.

U tri dana budući mladenci mogli su otkriti baš sve o najpoželjnijim lokacijama za svadbene svečanosti, degustirati kolače i torte, razgledati vjenčanice i odijela, ali i uživati u gala reviji koju su nosile i brojne domaće zvijezde. Među njima je i mlada pjevačica Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa, koja je ujedno bila i zaštitno lice ovogodišnjeg sajma.

Povratak na pistu
Lijepa Međimurka na reviji je zablistala u raskošnoj vjenčanici Vesne Spose. – Imala sam veličanstvenu vjenčanicu u kojoj sam se zaista osjećala posebno. Nisam očekivala da ću je tako rano odjenuti, ali mi je jako drago. O svome vjenčanju još uvijek ne razmišljam, no priznajem da sam polako gledala na sajmu. Volim lijepe, jednostavne i uske haljine, ali kada vidim princezaste, ne mogu se više odlučiti – kazala je Zsa Zsa.

Na pisti se našao i trenutačno najpoznatiji umirovljenik u Hrvatskoj Taljat Selmani zvan Toni. Nekadašnji model, koji se proslavio izjavom o gripi, u 82. godini vratio se manekenskim vodama. Za sebe kaže da je prvi maneken u Jugoslaviji, iza sebe ima brojne reklame za hranu, piće, ali i brendove hrvatske tekstilne industrije. Da mu pista itekako leži, pokazao je i na dobrotornoj reviji kad je prošetao u Varteksovu odijelu. Uz gala reviju bila je organizirana i tombola s ciljem prikupljanja sredstava za štićenike Udruge liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama ‘Veliko srce malom srcu’.

U Hrvatskoj trenutačno ima više od 10.000 djece sa srčanim bolestima, a u Udruzi je već dugi niz godina i naša pjevačica Ivana Marić čijoj je kćeri Viti šest tjedana prije rođenja dijagnosticirana teška srčana mana zbog koje je bilo upitno hoće li uopće preživjeti. Vita je danas sretna i zdrava djevojčica, a to je pokazala i na reviji koju je nosila u društvu majke i mlađe sestrice Vere Monike. Vjenčanicu su za ovu prigodu još jednom odjenule pjevačica Neda Parmać te glumica Jelena Perčin, a u haljinama kao iz bajke zablistale su i Katarina Baban te Ivana Lovrić iz grupe Colonia koje još uvijek nisu izrekle ‘sudbonosno da’.

Domaći obrtnici

Male štićenike Udruge podržao je i pjevač Ivan Zak koji se izvrsno snašao u ulozi modela. – Meni je ova revija poput nastupa. Kada imam nastup, to je na neki način kao revija za moju publiku. Osjećam se kao da nastupam, samo što ja nisam maneken i to odradim na svoj način, spontano. Dosta sam spontan tip i ne planiram unaprijed svoj veliki dan. Nisam poznavalac ovih trendova, ali sve što vidim sviđa mi se, posebno kolači – kroz smijeh je rekao Zak. Pistom su se prošetale i mlade nade domaće glazbene scene, Jure Brkljača i Marko Kutlić odjeveni u odijela domaćih dizajnera. – Zadovoljstvo nam je istaknuti da na Sajmu vjenčanja nastupaju domaći obrtnici čime ova manifestacija podupire razvoj i unapređenje hrvatskog obrtništva – zaključila je Andrea Bolješić, voditeljica projekta Sajam vjenčanja.

Pogledajte i koji su razvodi poznatih šokirali javnost u 2018. godini. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije