Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavili snimku

Poznati Hrvati kod predsjednice išli u ZET-ovom busu bez klime: 'Izgledamo kao jadnici, ovo je prestrašno'

Foto: Instagram
25.06.2019.
u 19:04

Do Pantovčaka su mnogi od njih stigli ZET-ovim autobusom u kojem klima nije radila unatoč temperaturi zraka koja premašuje 30 stupnjeva.

Obilježava se Dan državnosti, a tim povodom organiziran je i svečani prijem kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. U Uredu predsjednice okupili su se brojni pripadnici javnog života Hrvatske, od političara, sportaša, umjetnika, estradnjaka...

Do Pantovčaka su mnogi od njih stigli ZET-ovim autobusom u kojem klima nije radila unatoč temperaturi zraka koja premašuje 30 stupnjeva. Zasmetalo je to brojnim zvijezdama koje nisu krile svoje nezadovoljstvo. Jedan od njih je i mladi pjevač Dino Jelusić koji je na svom Instagramu objavio snimku iz autobusa.

- Evo nas na putu za proslavu Dana državnosti u predsjedničke dvore. Svi celebrityji i malo manji celebrityji voze se u ZET-ovom autobusu bez klime - rekao je Dino u videu koji je objavio na Instagram Storyju.

U autobusu je bila i glumica Anja Šovagović Despot koja se nadovezala na Dininu izjavi i rekla kako svi u autobusu izgledaju kao 'potpuni jadnici' jer su mokri i znojni. -Znači ovo je strašno - zaključio je Jelusić na kraju snimke koju je naposljetku i obrisao. 

 

Komentara 98

ST
Stjepan2103
19:40 25.06.2019.

Tesari, bageristi, poljoprivrednici.... i dr....oni se svaki dan znoje na otvorenom pa ne kukaju...ovo malo što ih je ostalo... znate li kako su oni proslavili današnji praznik?

BE
beitsche
19:54 25.06.2019.

Nepoznati hrvati svaki dan se voze gradskim autobusima.Toplo preporučujem 1 dan rada na gradilištu.Pogotovo svima iz feminističkih udruga.

LI
lika64
19:10 25.06.2019.

tako je svaki dan običnom puku. Kao sardine u konzervi. Pa pitajte odgovorne zašto je to tako. I vama što i njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije