Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIVLJA TUNA

Poznati glumci i sportaši naučili tajne vrhusnkog sashimija

Foto: Promo
1/5
03.11.2018.
u 16:40

Kako se priprema tartar ili sashimi od upravo ulovljene jadranske tune naučili su glumci Ana Begić Tahiri, Bojana i Enes Vejzović te vaterpolist Lovro Miloš.

Jesenski dani obično su sinonim za težu hranu koja nas pripremna za zimu. No, upravo je sada vrijeme za lov vrhunske divlje tune u Jadranskom moru te pripremu specijaliteta koji će koristiti našem tijelu.

Malostonska obitelj Šare poznata je po pripremi vrhunskih ribljih delicija. Kako se priprema tartar ili sashimi od upravo ulovljene jadranske tune pokazali su u Bota Šare restoranu u Zagrebu glumcima Ani Begić Tahiri, Bojani i Enesu Vejzović te vaterpolisti Lovri Milošu.

Naše glumce i sportaše posebno su zabrinuli posljednji podaci Svjetske zdravstvene organizacije koji govore da Hrvati sve više imaju problema s viškom kilograma i raznim bolestima. Upravo je tuna, riba iznimnih nutritivnih vrijednosti, koja je vrlo rasprostranjena u Jadranskom moru, izvrsna za održavanje dobre krvne slike, ali i za prevenciju bolesti srca i krvnih žila i moždanih udara, budući da je bogata omega 3 masnim kiselinama koje reduciraju loš kolesterol.

Komentara 4

AD
adrian
16:44 03.11.2018.

eto, sada nam je svima život nedvojbeno smisleniji i potpuniji. Više i ne razmišljam napustiti Hr kada znam da su naši tragikomični glumci naučili te tajne...

BE
berija
16:55 03.11.2018.

Baš mi je drago što ste našli još jedan način za prikriveno oglašavanje i utaju poreza. Čestitam! A sad čekamo članak kako je neki političar rabio službeni auto u privatne svrhe.

VO
vorda400
17:21 03.11.2018.

Ajde ti meni odreži odrezak tune tak 3cm debljine i baci na gradele j.beš ti ova sranja sa sirovom ribom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije