Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Đorđe kukuljica

Poznati glumac proslavio rođendan, a zapjevao mu je Filip Šovagović

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/3
20.09.2018.
u 21:48

Ostvarila mi se jedna od tri najveće želje: igram glavnu ulogu Olivera Kilbournea u "Slikarima rudarima" Lee Halla, kaže Kukuljica

Glumac Đorđe Kukuljica proslavio je 45 rođendan u dobrom društvu. Nakon odigrane predstave "Rikard Treći" u Gavelli, glumci su se preselili u kazališni klub.

- Filip Šovagović je pjevao, mi ostali smo popili po koju i proslavili smo. Osvrt na 44 mi daje nadu da će 45 biti nešto manje sramežljiva, bar što se posla tiče - rekao nam je slavljenik i dodao:

- Ostvarila mi se jedna od tri najveće želje: igram glavnu ulogu Olivera Kilbournea u "Slikarima rudarima" Lee Halla. Nagrada žirija na "Gavella fairu" me je potpuno očistila od svih mojih sumnji i potvrdila mi da jedino radom i pravom željom, zbilja možeš napraviti sve, nije bilo lako, bilo je divno i vrijedilo je svake sekunde borbe.

- I što sad? Ništa, idemo dalje, opet je negdje daleko taj 19.9 i opet će doći, kaže Kukuljica. Preostale dvije životne želje ne želi otkriti, kako kaže, "dok se ne ostvare".

Pogledajte koji Hrvati su se našli na našem popisu najseksi Hrvata

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Marko1337
15:37 22.09.2018.

Veliki Šovagović se okreće u grobu, što mu je postalo od sina, a najveći domet mu je u sprdačini od Naše male klinike i sličnih debilnih uloga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije