Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Različiti komentari

Poznati glazbenik sve je šokirao ovakvim izgledom, svi se pitaju je li bio na operaciji

Foto: Instagram
1/5
08.01.2021.
u 11:19

Novio izgled o kojem svi pričaju, The Weeknd je predstavio u novom spotu za pjesmu "Save Your Tears"

Glazbenik The Weeknd odlučio je malo zaintrigirati javnost i poigrao se svojim izgledom u spotu za novu pjesmu "Save Your Tears". Neko duže vrijeme u pojavljivanjima u javnosti i na društvenim mrežama lice mu je djelovalo natečeno i izgledalo je kao da je bio na estetskim zahvatima.

Sada je svoje "novo" lice predstavio u spotu za pjesmu i šokirao je sve jer djeluje kao da je druga osoba. Sumnje da je bio na estetskim operacijama brzo su odbačene i navodno je glazbenik uz pomoć maske i proteza uspio doći do ovakvog izgleda kojim je šokirao i zabrinuo obožavatelje. Spot je objavljen jučer na YouTubeu i u 24 h pogledan je više od šest milijuna puta, a reakcije publike su različite.

Neki su uvjereni da je pjevač ipak bio na operaciji jer je već tjednima objavljivao fotografije na kojima ima podljeve ispod očiju i oko nosa, drugi ga uspoređuju s Michaelom Jacksonom koji je bio na dosta estetskih operacija, a treći su uvjereni kako je ovo sve bio dobar PR za novu pjesmu i spot. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar film
film
17:51 08.01.2021.

tak je nekad izgledala ela dvornik....

ST
Starotopoljanin
11:28 08.01.2021.

strah i treper,od ovog cudovista.pa nasto su ludi sve spremni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije