Poznati glazbenik otvorio restoran u srcu Zagreba: 'Nisam znao da je tako teško pokrenuti biznis u Hrvatskoj'
Glavna zvijezda menija je arepa, tradicionalno venezuelansko jelo koje se priprema od brašna kukuruza koji je prethodno kuhan. – Izvana je hrskava, a iznutra mekana te se puni različitim kombinacijama – objašnjava Ricardo Luque.
Komentari 18
E sad vidi kako je nama rođenim umjetnicima svaki dan i svako dobro u biznisu
Neka vam je sa srećom
Evo ja sam u Venecueli , zivim ovde na KAribima vec 25 godina i zena ( Kolumbijanka ) mi sprema arepe skoro svaki dan . Ali bih zamenio milion arepa za jedan burek i jogurt . Zato zelim uspeh ovomeh ovome kompatrioti iz Venecuele ali gledajuci po sebi nisu nasi ukusi isti . Ako iko moze da mu dojavi Kachapa (Cachapa) isto od kukuruznog brasna sa nasim mladim sirevima uz Jogurt bi bio super dodatak za njegov restorancic . Pozdrav svim gurmanima .
Za sendvič i nisu tako pristupačne cijene.
Podrška, samo naprijed i puno uspjeha!
Neš ti kuhinje. Isti tacosi. Nema pranja posuđa i jede se bez pribora. Tak je meni mama spremala za školski izlet samo pohance.
Sviranje Sebastijanu, a ne restoran.
Kod nas svi poznati glazbenici,nikad čuo za njega???????
u Hrvatskoj je lako pokrenuti biznis. dovoljno ti je samo 10kn temeljnog kapitala. to nema apsolutno nigdje. naročito za strance. registracija u roku 48 sati. sve prijave radnika idu online. knjigovođa na svakom koraku. minimalni tehnički uvjeti su smiješni. ali vidim da bude to pravi Rvatski poduzetnik, nije još ni 5 sendviča složil, več kuka pun gas.
Šta i koga mi sve plaćamo od otetih poreza?! Pa ta ni svoju trafiku vodit ne bi mogla, bez dana radnog staža u realnom sektoru
Latinosi .. nije loše .. bolje nego "odozdo" da dolaze
Ako je poznati glazbenik ne otvara tvornicu već restoran kojih i onako ima nepotrebnih i previše.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Toliko priče i na kraju 20 kvadrata, znači zalogajnica a ne restoran. U svakom slučaju želim uspjeh u poslovanju.