Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Britki Twitteraši

Poznati čitali negativne komentare o sebi, pogledajte njihove reakcije!

britney drake
Foto: Screenshot
1/2
03.02.2015.
u 17:15

Na meti opakih tviteraša našli su se Britney Spears, Lady Gaga, Katty Perry, Jessie J, Drake, Sia i mnogi drugi

Poznati voditelj Jimmy Kimmel u svom showu "Jimmi Kimmel Live" ugostio je mnogobrojne zvijezde koje je "natjerao" da uživo pred kamerama pročitaju negativne komentare o sebi koji kruže Twitterom.

Ovog puta s "opasnim tvitovima Kimmel je suočio glazbenike. Na njegovoj meti našli su se Britney Spears, Lady Gaga, Katty Perry, Jessie J, Drake, Sia i mnogi drugi.

Britki tviteraši okomili su se na slavne face. Reperu Drakeu poručili su da izgleda kao lik iz Harryja Pottera, Lord Voldemort, a pop-kraljicu Britney Spears usporedili su s vremenom u New Yorku. Baš kao i vrijeme, pop-kraljica za neke tviteraše je "vruća i odvratna".

Kako su Drake i Britney reagirali na ove opake komentare i tko se još našao u vrućem stolcu Jimmyja Kimmela, pogledajte u videu!

>>Bivšeg dečka Britney Spears u Afganistanu ubili talibani

>>Drake bijesan: Ostao bez naslovnice zbog pokojnog Philipa Seymoura Hoffmana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije