Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbolje tijelo jadrana

Poznate Splićanke 'zaratile' na Instagramu: 'Besramno mi je uzela titulu'

Foto: Instagram
1/7
02.07.2019.
u 09:00

I Gruica i Rađa poznate su po svom dobrom izgledu i isklesanom tijelu kojima mame uzdahe, a ne srame se ni pokazati ih svojim obožavateljima s društvenih mreža.

Da žena ženi nije uvijek vuk, pokazale su dvije simpatične Splićanke, čija je ''prepirka'' na Instagramu nasmijala mnoge.

"Besramno mi je maznula titulu 'najbolje tijelo Jadrana'", obratila se pratiteljima glumica, Ana Gruica Uglešić, pritom misleći na zavidno tijelo koje ima njezina sugrađanka Viktorija Rađa. Rađa je, naime, nedavno osvanula na naslovnici jednog časopisa pozirajući samo ogrnuta mrežom.

Foto: Screenshot Instagram

"...ali, dragi moji, ne vjerujte svemu što vam oko vidi (pa ni ovome)", nadodala je Gruica Uglešić. Odgovor je brzo došao i od prozvane Viktorije koja je odlučila brzo predati borbu.

"Ipak je samo jedna Gru! Predajem", napisala joj je Viktorija u komentarima. No, glumica se ipak nije dala smesti te joj je brzo uzvratila komentarom uz poruku da je to još samo jedna njezina taktika da je prevari.

Gruicu su obasuli pozitivnim komentarima na račun njezina tijela, a među komentatorima našli su se i poznati glumci i glumice s  hrvatske estrade. I Gruica i Rađa poznate su po svojem dobrom izgledu i isklesanom tijelu kojima mame uzdahe, a ne srame se ni pokazati ih svojim obožavateljima s društvenih mreža.

Komentara 3

BR
bree77
15:15 02.07.2019.

Ajme što je danas postalo pojam za ženstveno....

DU
Deleted user
13:32 02.07.2019.

hmmm... imam ideju.. pozovite manijaka iz vlaka ( članak iznad) pa kojoj posveti svoju maštariju navlaćenja kožice, ta je pobjednica.... ili... dajte nama da obje isprobamo i odlučimo 😁

PU
paul-umpe
09:23 02.07.2019.

neda tata svojih tetovaza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije