Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐU ELITOM

Poznate Hrvatice uživale na svadbi Piksijeve kćeri u Beogradu

Lepa Brena, Iva Balent i Jovana Joksimović
Foto: Instagram
1/3
28.05.2018.
u 09:18

– Kad sam bila mala, htjela sam biti Lepa Brena – napisala je Todorićeva kći Iva Balent uz fotografiju na kojoj pozira s Lepom Brenom i Jovanom Joksimović. Tu je fotografiju na Instagramu objavila i Lepa Brena.

U Beogradu je sinoć održan društveni događaj godine – svadba Anje Stojković, kćeri nogometne legende Dragana Stojkovića Piksija i francuskog profesionalnog vozača relija Huga Valentea. Među brojnim poznatima iz showbiz svijeta Srbije, našle su se i "hrvatske snage" – Iva Balent, Nina Badrić i Iva Radić. One su na društvenim mrežama objavile nekoliko fotografija s ovog vjenčanja.

– Kad sam bila mala, htjela sam biti Lepa Brena – napisala je Todorićeva kći Iva Balent uz fotografiju na kojoj pozira s Lepom Brenom i Jovanom Joksimović. Tu je fotografiju na Instagramu objavila i Lepa Brena.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Iva Radić zahvalila je mladenkinoj mami Snežani koristeći Instagram Stories, uz prigodnu poruku: "Počašćene smo što smo večeras vaše gošće".

Foto: Instagram/Wanda Nara

Nina Badrić objavila je selfie iz jednog restorana na Kalemegdanu, uz poruku:

– Prekrasno vjenčanje, Anja i Hugo. Neka vas božji blagoslov prati uvijek i u svemu.

Poslije je objavila i fotografiju s vjenčanja u društvu poznate srpske pop-pjevačice Jelene Karleuše.

 

#cheers🍷 😁💋💋💋

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

 

Inače, Piksijeva kći i francuski vozač sinoć su slavili treći put. Naime, vjenčali su se u krugu obitelji u veljači u Parizu, a prije mjesec dana imali su prvo veliko svadbeno slavlje na Azurnoj obali.

Lepa Brena, Iva Balent i Jovana Joksimović
1/5

Komentara 88

DO
dopizdilomi
10:10 28.05.2018.

Da su to Hrvatice ne bi bile u Beogradu.

MA
Marvin
09:31 28.05.2018.

jaka vijest

ZA
zagora
11:35 28.05.2018.

sad vecernji pise Hrvatice kakve Hrvatice a kad pisu tko odlucuje ili ide na biralista onda su GRADANI !!!!!!! u P M vi lepa brena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije