Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi izazov

Biste li ih prepoznali? Poznate Hrvatice masovno objavljuju stare fotografije

Foto: PIXSELL
1/6
16.01.2019.
u 19:56

Jedna od prvih Hrvatica koja se priključila ovom izazovu je radijska voditeljica Ivana Mišerić.

Novi izazov koji već danima hara Instagramom sve više oduševljava korisnike te društvene mreže. Pod hashtagom "10 year challenge" brojni poznati odlučili su prekopati stare fotografije i svima dati uvid u to kako su izgledali desetljeće unatrag. 

Izazovu su se priključili i brojni poznati Hrvati, a jedna od prvih koja je pokleknula pred novim trendom je radijska voditeljica Ivana Mišerić koja se fotografijom iz prošlosti prisjetila svog prvog radijskog fotografiranja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Imuna na novi Instagram izazov nije ostala ni nekadašnja pjevačica, a danas PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić. - Da vam nije palo na pamet nagovarat me da se ošišam. Prvo, nisam više tak mršava, drugo, dosta sam labilna - napisala je Lana u opisu fotografije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor)

Instagram izazovu nije odolio ni TV voditelj Dalibor Petko koji se prisjetio prošlosti uz cijeli set fotografija nastalih tijekom dodjele glazbene nagrade HrTop20. Mlađahni Petko objavio je tako fotografije s nekim od najljepših Hrvatica među kojima su i Franka Batelić, Severina te Nikolina Ristović ex. Pišek. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko) on

Mlada pjevačica i glumica Sementa Rajhard također je pratitelje podsjetila na neka prošla vremena. - Ista djevojka, druga vremena - poručila je Sementa uz fotografiju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) on

I Neda Parmać vratila se u prošlost. - Maze me godine - napisala je pjevačica koju ćemo uskoro zajedno s njezinom skupinom Gelato Sisters gledati na Dori. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Čudna Tetka (@nedaparmac) on

Nekadašnja voditeljica Ana Stunić izazova se prisjetila uz fotografije nastale na početku njezinog voditeljskog posla na Novoj TV. 

- Od tada pa do danas, svašta se promijenilo, od tada pa do sada ne bi mijenjala ništa - zaključila je Stunić koja je nakon povlačenja s televizije poslovnu sreću našla u PR vodama, a privatnu u partneru Filipu i tromjesečnom sinčiću. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @anastunic on

Pogledajte video: Estradnjaci koji su postali duhovnjaci

 

Komentara 3

Avatar budalamanemakraja
budalamanemakraja
06:00 17.01.2019.

niti poznate niti Hrvatice,,,,

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:58 16.01.2019.

Sementa Hrvatica??????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije