Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za njih krize nema

Poznate Hrvatice 'poludjele' za cipelama od 5000 kuna

valentino cipele
Foto: Sanjin Strukić/ PIXSELL
1/6
08.04.2014.
u 14:44

Valentino cipele od kože sa zlatnim zakovicama od prošle su sezone pravi hit. Da mnoge poznate Hrvatice vole slijediti modne trendove nije nepoznanica, pa su mnoge nabavile ovaj ženski objekt žudnje, čija se cijena kreće oko 5 000 kuna.

Monika Mamić ponosno je pokazala svoje Valentino štikle na posljednjem Perwoll Fashion.hr-u prije koji tjedan, bivša misica i supruga Dine Rađe, Viktorija Rađa danas je svoje 'Valentinovke' obula na otvorenju VIP centra u centru Splita, dok se Marija Bišćan, supruga nogometaša Igora Bišćana u ružičastim Valentino cipelama pojavila na otvorenju izložbe poznatog fotografa Petera Lindbergha.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sanjin Strukić/PIXSELL

Kao prave trendseterice, manekenke Ljupka Gojić Mikić i Iva Balaban još su prošlog ljeta ponosno prošetale svoje Valentino štikle.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Instagram

>>Nosite li pogrešne cipele? Odaberite ih prema građi tijela

Komentara 8

GE
Georgina56
15:43 08.04.2014.

neprimjereno i socijalno neosjetljivo ponasanje u zemlji u kojoj tako mnogi jedva sklapaju kraj sa krajem

Avatar R2D2
R2D2
15:49 08.04.2014.

A kaj komentirat o toj vrsti ljudi? Izvana gladac, iznutra jadac!

HU
humagum
17:38 08.04.2014.

preseravaju se a i nisu baš nešto ........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije