Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DODJELA MTV NAGRADA

Poznate dame zaludile internet fotografijom iz muškog toaleta, pratitelji zbunjenji: 'Vršite li nuždu?'

Foto: Youtube screenshot
1/16
16.09.2021.
u 23:00

Glumica Megan Fox i reality zvijezda Kourtney Kardashian pozirale su iznad pisoara oponašajući sjedeći položaj te su zatvorile oči i smiješile se.

Glumica Megan Fox (35) i reality zvijezda Kourtney Kardashian (42) na dodjeli MTV nagrada digle su prašinu jednom objavom na društvenim mrežama. Poznate dame iskoristile su mogućnost da ovjekovječe trenutak na svoj način, pa su odlučile pozirati u muškom toaletu. Glumica i reality zvijezda pozirale su iznad pisoara oponašajući sjedeći položaj te su zatvorile oči i smiješile se. "Kourtney i ja smo zaljubljene", napisala je u opisu fotografije glumica. Fotografiju je i Kourtney objavila na društvenim mrežama, a prikupila je velik broj lajkova. Ona je na svojem Instagram profilu objavila i fotografiju na kojoj se obje na istom mjestu ljube sa svojim dečkima: Megan s glazbenikom Machine Gun Kellyjem, a Kourtney s Travisom Barkerom. 

Foto: Instagram screenshot
U komentarima su bili mnogi pozitivni komentari, ali bilo je i onih koje ovaj potez nije oduševio. "Najbolje prijateljice za koje nismo znali da ih trebamo", poručili su im pratitelji, dodali su još da su kraljice, predivne, najljepše te najbolji duo. "Vršite li nuždu u pisoar?", bio je komentar osobe koja nije bila oduševljena. "Neobično mjesto za fotkanje", još je jedan od komentara.

Podsjetimo, Megan je na dodjelu MTV nagrada došla u prozirnoj haljini te tako digla prašinu. Glumica je otkrila da je to učinila zbog svog dečka koji joj je rekao da će to večer biti gola. "Odgovorila sam mu: Što god kažeš, tatice", ispričala je. 

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

 

Komentara 1

GO
goodbadugly
07:26 17.09.2021.

Joj man ne smem napisati, kaj je moja stara mari povedala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije