Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lana and love

Poznate dame pohrlile po idealan poklon za svoje najbliže!

Foto: John Pavlish
1/18
06.12.2018.
u 19:40

Novu kolekciju nakita među prvima su pogledale brojne zaljubljenice brenda Lana & Love poput: Tamara Garbajs, Nataša Janjić, Iva Radić, Antonija Stupar Jurkin, Borna Kotromanić, Olja Vori, Marijana Mikulić i brojni drugi.

Odabir pravog nakita najvažniji je korak u smjeru željenog izgleda. Znaju to sve ljubiteljice modnih trendova, ali i poklonice vječne klasike, za koje se u Zagrebu prije nekoliko dana otvorilo novo it mjesto.

U šarmantnoj Maloj ulici na kućnom broju 1 smjestio se dućančić nakita Lana and Love, brenda koji već godinu i pol dana osvaja srca profinjenom izradom i vrhunskim materijalima, od plemenitih metala do riječnih bisera, poludragog kamenja i cirkona. Ovaj ručno rađeni nakit inspiriran ljubavlju bit će idealan poklon za sve koje volite ovih blagdana.

Novu kolekciju nakita među prvima su pogledale brojne zaljubljenice brenda Lana & Love poput: Tamara Garbajs, Nataša Janjić, Iva Radić, Antonija Stupar Jurkin, Borna Kotromanić, Olja Vori, Marijana Mikulić i brojni drugi.

„Od prvog dana ovom poslu pristupamo s puno ljubavi i nastojimo za svaki pojedinačni komad ispričati neku posebnu, drugačiju priču, jer je i svatko od nas poseban i jedinstven. Upravo iz tog razloga nismo ciljali na neku posebnu kategoriju kupaca nego smo nakit namijenili kako mladim, tako i ozbiljnijim ženama te njihovim različitim životnim stilovima. Da ne bismo zanemarili jači spol predstavili smo i muške narukvice, a uskoro će se u ponudi naći i tradicionalni hrvatski nakit u modernijoj izvedbi“ – najavljuje dizajnerica Lana Klipa, ujedno i osnivačica brenda Lana and Love.

Komentara 2

TO
toljaga22
20:50 06.12.2018.

posvuduše

Avatar anti_komunist
anti_komunist
20:35 06.12.2018.

zaboravili ste napisati uz poznate i epitet "slavne" ...he he he...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije