Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prinova

Poznata pjevačica i milijunašica ponovo trudna

Foto: PA/Pixsell
1/5
19.09.2018.
u 15:19

Jessica Simpson i njen muž Eric(Johnson) već imaju dvoje djece, kći Maxwell i sina Acea. Na Instagramu je napisala kako ih ova nova djevojčica čini peteročlanom obitelji i da ne može biti sretnija što su ovako blagoslovljeni. Uz nekoliko slika obitelji, objavila je i sliku trudničkog trbuha.

Pjevačica i milijunašica, u utorak je objavila kako očekuje treće dijete.

Jessica Simpson i njen muž Eric (Johnson) već imaju dvoje djece, kći Maxwell i sina Acea. Na Instagramu je napisala kako ih ova nova djevojčica čini peteročlanom obitelji i da ne može biti sretnija što su ovako blagoslovljeni. Uz nekoliko slika obitelji, objavila je i sliku trudničkog trbuha. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Baby Love

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

 

Osim po glazbi i modi Jessicu poznajemo po reality showu 'Mladenci' gdje je dokumentirana njezina veza s Nickom Lacheyem i iz koje je proizašao slavni izraz kako je tuna zapravo morska piletina. Svoje bogatstvo, koje se procjenjuje na oko 150 milijuna dolara, kako navodi Bankrate, može zahvaliti jednoj od najuspješnijih 'celebrity' modnih linija.

Jessica je prošle godine u showu Ellen DeGeneres rekla da ona i Johnson ne planiraju proširiti obitelj.
-Imamo zaštitu, ništa se neće probiti u ovu maternicu, našalila se nakon što je Ellen rekla da se svaki put na intervju pojavi trudna.
-Imam dvoje divne djece i ne mislim imati treće - rekla je i dodala: - oni su preslatki, ali to se ne može zaustaviti.

O svojoj djeci je imala samo najbolje za reći i za Huffington Post u 2016.
-Moja djeca imaju ogromne osobnosti, znam da to govori vjerojatno svaka majka, a očito sam ja samo još jedna majka koja se voli hvaliti s preslatkim klincima.

 

 

Nadodala je i da smatra da bi njezin sin mogao imati budućnost u glazbi:  -Moj sin ima savršen sluh. Super pjeva, ali nekada ima problema s riječima. Preslatko je da oboje vole glazbu i ples i trče jedan oko drugog.
I za muža je imala samo riječi hvale: -On je stalno oko djece, igra se s njima i stvarno je divan otac. Zbog njega želim ostati zauvijek mlada.

U medijima je nedavno bila i njena sestra Ashlee koja je neslavno propala kao pjevačica nakon neuspjelog nastupa na emisiji 'Saturday Night Live'. Trenutno se ponovo pokušava baviti glazbom i nova pjesma 'I Do', duet s pjevačem Evanom Rossom se polako probija na ljestvicama.

Pogledajte kako je botoks uništio lica slavnih glumica

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije