Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umor ili nešto drugo?

Poznata ljepotica uhvaćena bez trunke šminke, obožavatelji zabrinuti zbog iscrpljenog izgleda

Foto: Profimedia
1/11
08.12.2019.
u 13:54

Glumica je bila bez trunke šminke, a njezino prirodno izdanje oduševilo je mnogobrojne obožavatelje koji su komentirali kako je prava ljepotica dok je bilo i onih koji su se zabrinuli jer im Theron na fotografijama izgleda iscrpljeno.

Jedna od najljepših holivudskih glumica Charlize Theron ovih je dana snimljena u izdanju u neočekivanom izdanju. Charlize smo u javnosti navikli vidjeti uvijek besprijekorno dotjeranu, no ovog puta u Los Angelesu paparazzi su je ulovili u ležernom izdanju.

Glumica je izlazila iz svog terenca, a na sebi je imala crni kaput, hlače i sivi džemper dok je na nogama imala popularne UGG-sice. Glumica je bila bez trunke šminke, a njezino prirodno izdanje oduševilo je mnogobrojne obožavatelje koji su komentirali kako je prava ljepotica dok je bilo i onih koji su se zabrinuli jer im Theron na fotografijama  izgleda iscrpljeno.

Foto: Profimedia

Inače, iza Charlize je danas zavidna karijera, ali i tužna životna sudbina. Medijima je nekoliko puta govorila o tome kako je odrastala uz nasilnog oca koji je imao problema s alkoholom. Njena majka Gerda ubila ga je u samoobrani. – Tada sam se pravila da se to nije dogodilo, jer nisam željela govoriti o tome. Ljudima sam pričala da mi je otac poginuo u prometnoj nesreći. Tko bi želio pričati takvu priču? Nitko ne zna kako reagirati kada im kažete da ti je otac alkoholičar kojega ti je ubila majka. Nisam željela da me vide kao žrtvu – rekla je Theron.

Djetinjstvo joj je bilo obilježeno konstantnim strahom od oca. Jednom se vratio kući pijan i počeo pucati po Charlizeinoj sobi. U strahu za svoj i kćerin život Gerda mu je oduzela pušku i ubila ga. Oslobođena je optužbi jer je utvrđeno da je riječ o samoobrani. Charlize je isto tako kao mala bolovala od žutice, a do 11 godine nije imala nijedan zub.

Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke.

Za ulogu u filmu "Tully", u kojem glumi samohranu majku, udebljala se 16 kilograma. Također, za ulogu u filmu udebljala se 13 kilograma kako bi bila uvjerljivija kao najpoznatiji ženski serijski ubojica Aileen Wuornos u filmu “Čudovište”. Nosila je i protezu, stanjili su joj kosu i prošarali kožu prozirnom tintom za tetoviranje kako bi izgledala kao da je oštećena vremenskim prilikama.

Otkrila je da svog sedmogodišnjeg posvojenog sina Jacksona odgaja kao djevojčicu. Imao je samo tri godine kada joj je rekao da se ne osjeća kao dječak pa sad kaže da odgaja dvije lijepe kćeri. – Eto, i ja sam mislila da je dječak. Dok me nije pogledala s tri godine i rekla: ''Nisam dječak!'' – ispričala je glumica koja dodaje da se neće uplitati u život kćeri jer ''pronalaze'' same sebe.

Foto: Press Association/DPA/PIXSELL

 

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
14:23 08.12.2019.

stigle je godine.

YU
YuBastards
17:00 08.12.2019.

Tupavost citatelja je impozantna. Da je clanak naslovljen "Prekrasna xy se prosetala ulicom.." komentari bi bili puni pljuvanja o nepostojecoj ljepoti. A kada je naslov u stilu "XY izgleda lose/neprepoznatljivo/staro.." onda komentari vrve pametovanjem o tome kako je doticna zapravoavo prekrasna, a novinar krele koji ne zna da ljudi stare ili ne izgledaju uvijek savreno. Bas ste tupave, mutave ovce vi citatelji.

ZA
zagi101
18:54 08.12.2019.

besmisleni članak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije