Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plan joj je propao

Poznata influencerica lagala milijune obožavatelja: Njezin luksuzni život bio je čista prevara

Foto: instagram
1/4
26.01.2022.
u 15:01

Osim što se hvalila lažnom Dior torbom i parfemom Song Ji uvjerila je svoje pratitelje da živi u u Seoul Forest Trimageu, koji je jedan od najpoželjnijih apartmanskih kompleksa u zemlji

Korejska influencerica Song Ji, poznatija po nadimku Freezia koji koristi na društvenim mrežama, sve do prije par dana bila je jedna od najvećih zvijezda svoje zemlje. Popularnost joj je naglo porasla nakon što se pojavila u Netflixovoj emisiji "Single's Inferno" i nakon toga dobila je milijune sljedbenika na društvenim mrežama koji su joj svaki dan dijelili komplimente za njezine modne odabire. I onda se preko noći njezina slava srušila kao kula od karata kada su obožavatelji saznali da sve dizajnerske stvari, parfemi i make up kojim se hvali su zapravo lažnjaci.

Osim što se hvalila lažnom Dior torbom i parfemom uvjerila je svoje pratitelje da živi u u Seoul Forest Trimageu, koji je jedan od najpoželjnijih apartmanskih kompleksa u zemlji i kada se razotkrilo da je sve laž obožavatelji su bili bijesni. Tražili su od nje da izbriše svoj Instagram račun i prizna kako je sve lagala kako bi ostvarila financijsku korist od toga. 

 

 

- Problem je što je lagala kako bi zaradila financijsku korist od izrečenih laži. To je prevara, zar ne? Izigrala je povjerenje svojih obožavatelja i to nije fer - napisao je na društvenim mrežama jedan od njezinih pratitelja. Ubrzo je Song Ji izbrisala sve fotografije sa svog Instagrama i sve video snimke sa svog YouTube kanala i obratila se svojim obožavateljima.

- Kao osoba koja sanja o pokretanju vlastitog brenda, duboko ću promisliti o svemu. Sav sadržaj s otkrivenim lažnjacima je izbrisan, ispričavam se i brendovima koji su zbog mene oštećeni - napisala je na Instagramu i slično ponovila na svom YouTubeu. 

VIDEO Menart raskida ugovor s grupom Tram 11: "Odlučili smo povući album"

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Tombstone
Tombstone
15:55 26.01.2022.

Kad bu se to desilo i modnom hracku?

BF
bf23
15:48 26.01.2022.

influenceri obično jesu prevara,a egzistiraju upravo zahvaljujući nesigurnim i nestabilnim kreaturama koje nisu u stanju formirati vlastito mišljenje,pa im trebaju umjetne osobe. žuti tabloidi poput VL.a ne pomažu u situaciji svekolikog zaglupljivanja mladih

VE
večernjamaglica
15:46 26.01.2022.

E svašta.Pratili je,jer su mislili da je bogata,a sad im nije bitna jer je kao i oni.Reklamirala brandove s lažnjacima .Pa tko vidi na videu da je lažnjak??LICEMJERJE s obje strane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije