Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedan uspjeh

Poznata Hrvatica osvanula u brazilskom TV showu zahvaljujući nevjerojatnom talentu

Foto: Instagram
1/4
18.11.2019.
u 17:44

-Uvijek je lijepo vidjeti kako se moji radovi šire po svijetu - istaknula je Marina Mamić čije su transformacije objavljene u emisiji 'Hoje em Dia'.

Poznata make up artistica Marina Mamić ne prestaje oduševljavati svojim transformacijama koje nerijetko prenose i najčitaniji svjetski mediji. Ovog puta njezini radovi osvanuli su u brazilskom TV showu 'Hoje em Dia', a novim uspjehom pohvalila se sama na društvenim mrežama objavivši snimku iz emisije.

- Uvijek je lijepo vidjeti kako se moji radovi šire po svijetu. Ovog puta na brazilskom TV showu 'Hoje em Dia'. Hvala puno što ste podijelili ovo sa mnom - napisala je Marina na Instagramu na kojem ju prati gotovo 155 tisuća ljudi. U emisiji su prikazane njezine transformacije u Michaela Jacksona, Jennifer Aniston, Mariah Carey i Johnnya Deppa.

Njezin uspon krenuo je nakon sudjelovanja u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojem je poznate Hrvate transformirala u najveće domaće i svjetske zvijezde. U slobodno vrijeme transformacije radi sama na sebi, a naročito je ponosna kada njezin rad dođe do 'originala'. Zahvaljujući društvenim mrežama njezina transformacija u Juliju Roberts na kojoj je radila punih 12 sati stigla je i do same  glumice koja je 2016. godine Marinin rad podijelila na svom profilu.

- Jedva sam čekala jutro da podijelim ovu sretnu vijest s vama! Sinoć dok sam ponavljala cijelu transformaciju u Juliju stigla mi je obavijest da je ona podijelila moj video i označila me. Tri puta sam provjerila je li se to stvarno dogodilo, a zatim sam ostala neko vrijeme u šoku jer se tome zaista nisam nadala. Skakala sam i vrištala od sreće - napisala je tada Marina o čijem je nevjerojatnom talentu svojedobno pisao i Daily Mail.

 "Ona se može pretvoriti u bilo koga", pisali su oduševljeni Britanci koji su objavili i nekoliko fotografija njezinih transformacija među kojima su i one Vedrana Ćorluke, Luke Modrića, Ivana Perišića, Jennifer Lopez, Beyonce i Kim Kardashian.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐌𝐀𝐑𝐈𝐍𝐀 𝐌𝐀𝐊𝐄-𝐔𝐏 (@marinamamic) on

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
17:47 18.11.2019.

baš zgodno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije