Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodno iskustvo

Poznata Hrvatica doživjela dramu tijekom leta iz New Yorka: 'Sretna sam, živa i slavim život'

Tihana Harapin Zalepugin
Foto: arhiva
1/2
18.01.2019.
u 08:20

Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin našla se u nimalo ugodnoj situaciji dok se vraćala s puta iz SAD-a.

Situacija koju nitko ne priželjkuje doživjeti na svojoj koži doživjela je Tihana Harapin Zalepugin. Poznata Hrvatica tek se vratila iz New Yorka, a njezin povratak bio je poprilično stresan. Modna agentica proživjela je pravu dramu tijekom leta iz New Yorka

– Nekih sat i pol nakon što je avion poletio, odjednom se oglasila stjuardesa s obavijesti da smo zbog nenadanog kvara prisiljeni sletjeti. Nisam bila sigurna spavam li još uvijek i sanjam ili se to uistinu događa – ispričala je Tihana za Story.hr.

Dodala je i kako joj je najstrašniji od svega bio trenutak kada je ugledala svjetla grada i pomislila kako će napokon sletjeti na neki obližnji aerodrom, no već nakon 15 minuta ponovno su se vinuli među oblake. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tihana Harapin Zalepugin (@tihanaharapinzalepugin) on

Avion je naposljetku sretno prizemljen u New Yorku, a traumatizirani putnici smješteni su u jedan od obližnjih hotela. Dan poslije Tihana je nastavila putovanje, no komplikacijama ni tu nije bilo kraj. Umjesto da je pošalju u Zagreb za koji je imala avionsku kartu, Tihanu su namjeravali poslati na let za Berlin.

Ta vijest me poprilično uzrujala, ali uspjela sam nagovoriti službenicu aviokompanije da mi organizira slijetanje u Zagrebu, ali ovaj put sa šest sati dugim presjedanjem u Zürichu jer su svi direktni letovi bili popunjeni – otkrila je Harapin Zalepugin.

Najgore joj je palo to što je cijelo vrijeme bila sama. – Sretna sam, živa i slavim život –  zaključila je nakon drame koju je proživjela u zraku. 

Pogledajte i gdje su nestale i što rade prve dame TV-a.

Ključne riječi

Komentara 42

MA
Maiden
08:28 18.01.2019.

Strašno, hladan znoj me oblio čitajući ovo stravično iskustvo.

DU
Deleted user
10:12 18.01.2019.

Tak je i moja babica završla s autobusom u Čučerju umjesto u Dugom Selu kaže da je to bilo nekaj prestrašno a vrhunac drame je bil kad se dokopala Dubrave trebalo je čekati 52 minute novi bus a ona nije imala lepezu kaj bi se malo hladila.......ma drama.....draaaamaaa!!!!!!!!

DU
Deleted user
08:37 18.01.2019.

eto,skočio mi cukar..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije