Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najteži dani

Poznata glumica suočila se s velikim gubitkom: 'Ovo je okrutna stvarnost koronavirusa'

Foto: Twitter
1/4
23.03.2020.
u 17:28

- Jučer sam otišla na put da vidim oca. Ovo je okrutna stvarnost koronavirusa - napisala je uz fotografiju bolničke postelje shrvana Myles.

Epidemija COVID-a 19 ne jenjava. Iz dana u dan virus odnosi sve više života. Jedna od žrtvi opasnog virusa je i otac glumice Sophie Myles. Britanska glumica tužnu vijest objavila je na društvenim mrežama. - Peter Myles, počivao u miru. Otac mi je preminuo prije nekoliko sati. Oduzeo ga je korona virus - napisala je 40-godišnja glumica na svom Twitteru.

Dan ranije objavila je fotografiju iz bolnice koja je nastala tijekom njezina posjeta ocu. - Jučer sam otišla na put da vidim oca. Ovo je okrutna stvarnost koronavirusa - napisala je uz fotografiju bolničke postelje shrvana Myles najpoznatija po ulogama u Underworldu, Transformersima i Outlanderu, a koja se pojavila i u popularnoj britanskoj seriji Dr. Who.

Sophie je posljednjih tjedana javnost obavještavala o stanju svog oca, a u jednom intervjuu istaknula je kako je "spremna vidjeti oca kako umire".

U istom intervjuu istaknula je i zabrinutost stanjem u SAD-u gdje se virus munjevito širi. - Ne znam kako će naš medicinski sustav moći podnijeti takav priljev pacijenata - istaknula je zabrinuto 40-godišnja glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and my dad x

A post shared by Sophia Myles (@s.o.p.h.i.a.myles) on

 Hrvatske zvijezde: 'Nemojmo zaboraviti na one starije i naugroženije'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije