Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert njemu u čast

Poznata glazbena imena okupila su se u Veloj Luci koja je večeras centar Oliverove glazbe

Vela Luka: Poznati se okupljaju u kafiću uoči večerašnjeg koncerta posvećenog Oliveru Dragojeviću
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/8
29.07.2020.
u 16:11

Ovo je moj prvi nastup nakon pet mjeseci nenastupanja i to baš u Veloj Luci Oliveru u čast. Jako sam radosna i počašćena što sam tu, rekla je Nina Badrić.

Dugogodišnji suradnici i prijatelji Olivera Dragojevića: Nina Badrić, Petar Grašo, Petar Dragojević i Oliverovi Dupini, uz mnoge druge glazbenike, gudački orkestar, a pod vodstvom producenta Ante Gele održat će večeras koncert ispred crkve sv. Josipa u Veloj Luci. 

Glazbenici su se danas okupili prije koncerta i družili su se uoči koncerta Oliveru u čast, a Nina Badrić ne skriva koliko joj je drago što će konačno opet zapjevati pred publikom i to pjesme dragog joj prijatelja koji joj nedostaje. - Ovo je moj prvi nastup nakon pet mjeseci nenastupanja i to baš u Veloj Luci Oliveru u čast. Jako sam radosna i počašćena što sam tu. Ipak je to Oliverov dom, tamo je sve njegovo, obitelj, prijatelji, ulice... Tamo su ljudi koji su bili najveći dio njegovog života. Sretna sam što su me Velolučani pozvali da ove godine nastupim uz Petra Dragojevića, Petra Grašu i Antu Gelu. Sigurna sam da ćemo napraviti prekrasnu noć našem Oliveru u spomen, kojega smo svi toliko obožavali - rekla je Nina.

29.07.2020., Vela Luka - Vela Luka uoci vecerasnjeg koncerta posvecenog Oliveru Dragojevicu. Photo: Marko Dimic/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Marko Dimic/PIXSELL

Petar Grašo rekao je kako će Oliver uvijek nedostajati svojom pojavom, šarmom i glasom te je njegov gubitak u svakom smislu nenadoknadiv. -  Međutim, uz osjećaj tuge, u meni se istovremeno miješaju i osjećaji sreće, ponosa i velike radosti, jer ćemo samo nekoliko stotina metara od njegove kuće moći raditi ono što je on najviše volio, a to je pjevati, sjediti za klavirom i uživati u muzici i uživati u životu. Izuzetno sam sretan što sam dio ekipe koja će ove godine biti na večeri posvećenoj Oliveru. I nadam se ću biti još puno, puno puta - rekao je Petar Grašo.

VIDEO Prošle su dvije godine otkako nas je napustio Oliver Dragojević

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije